Rotterdam
40 uur per week
3300-4700
Verzekeren

Procescontroller Verzekeringen

Ben jij een processenvrouw-/man? Ben jij in staat om verzekeringswetgeving vanuit de AFM om te zetten in bedrijfsprocessen en hierop toe te zien? Heb jij een stevige persoonlijkheid en ben je in staat om de adviesorganisatie te wijzen op noodzakelijke verbeteringen, hen te trainen en te coachen? Dan is dit de baan waar jij blij van wordt!

Interessante baan?
Solliciteer nu

Organisatie

Onze opdrachtgever is een landelijke verzekeraar met verschillende werkgebieden door heel Nederland. De functie komt te vallen onder regio Zuid-Nederland: Utrecht, Noord-Brabant, Limburg, Zeeland, Gelderland en Zuid-Holland. Klanten kunnen bij deze organisatie terecht voor verzekeringen, hypotheken en overige financiële diensten. Voor elke klant is er altijd iemand in de buurt want in de regio zijn zestien advieswinkels en circa 150 particuliere en zakelijke adviseurs actief. Zij krijgen ondersteuning vanuit het hoofdkantoor als het gaat om financiën, marketing, communicatie, HRM, ICT, schadeafwikkeling en compliance.


Functie

De procescontroller oftewel medewerker kwaliteit en verbetering is verantwoordelijk voor het uitvoeren van de eerstelijnscontrole aan de hand van de daarvoor geldende normenkaders of leidraden vanuit de AFM. Betreft controle van schade simple risk particuliere en uitvaart over de kwaliteit van adviezen waar het opleiden en begeleiden van de adviseurs onderdeel vanuit maakt.

In deze functie bewaak je de kwaliteit en zorg je voor het verbeteren van de werkprocessen en dienstverlening. Je bent verantwoordelijk voor het controleren en verifiëren inzake geldende beleid- en uitvoeringsvoorschriften. Je formuleert verbetervoorstellen ten aanzien van de processen en daarnaast ben je continue op zoek naar kansen en verbeterpunten om de kwaliteit te optimaliseren.


Functie eisen

Jij bent daadkrachtig en weet resultaten te halen door te verbinden, over te brengen en mensen mee te nemen in jouw visie. Dat komt ook door je positieve instelling. Jij weet daarmee een brug te slaan tussen de klantmissie en advieskanalen en zo de commerciële slagkracht te vergroten. Jij kunt resultaten en analyses vertalen naar concrete verbeteringen. Je bent goed in het coachen en begeleiden van salesmensen. Uiteraard ben je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op jouw vakgebied en weet je hoe je die moet vertalen naar kansen. Je bent een standvastige en daadkrachtige persoonlijkheid. Jouw uitstekende communicatieve vaardigheden stellen je in staat om helder en duidelijk te communiceren met belanghebbenden. Een gezonde dosis humor stellen we zeer op prijs! Jij beschikt over?

  • Je hebt een succesvol afgerond HBO opleiding, bijvoorbeeld in de richting van kwaliteitsmanagement.
  • Je hebt goede kennis van diverse bedrijfsvoeringprocessen binnen de organisatie en kennis van de verzekeringsbranche en producten.
  • Daarnaast heb je kennis van relevante wet -en regelgeving en procedures.
  • Graag zien wij voor de functie enige relevante kennis en ervaring met coaching methodieken.
Aanbod
  • Uitstekende werksfeer: plezier hebben in je werk staat bij ons voorop.
  • Salaris tussen €3300 - €4700 bruto per maand, een dertiende maand, bedrijfsfitnessregeling en een goede pensioenregeling.
  • Wil jij de beste worden in je vak? Wij bieden je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen via onze interne en externe opleidingsmogelijkheden.
  • 25 vakantiedagen en 13 ATV dagen bij een fulltime dienstverband
  • Reiskostenvergoeding
B&P in beeld
Sollicitatieformulier
Voornaam is een verplicht veld.
Achternaam is een verplicht veld.
E-mailadres is een verplicht veld.
Deel deze vacature
Whatsapp