Header over ons| B&P Professionals

Over Ons

Het detacheringsbureau dat professionaliteit een gezicht geeft

B&P Professionals is een landelijk werkend detacheringsbureau uit Arnhem. Wij bemiddelen zowel ervaren als startende professionals binnen de zakelijke dienstverlening, financiële dienstverlening en publieke sector. De focus ligt daarbij op de vakgebieden Service & Advies, Zakelijke & Hypothecaire Financieringen en CDD & Compliance. Daarbij kijken wij verder dan het papiertje. Wij zijn oprecht geïnteresseerd in zowel de kandidaat als de werkgever. Op basis van persoonlijke drijfveren maken wij de juiste match.
 

Mensenwerk

Wij geloven dat gelukkige mensen productiever zijn. Daarom kijken wij naar de mens achter het cv. Wat is jouw ambitie en intrinsieke motivatie? Naast de privé-situatie kijken we ook naar de cultuur die het beste bij jou past. Al onze gedetacheerden hebben een eigen contactpersoon. Deze stippelt samen met jou een carrière-pad uit. Want onze mensen moeten zich als een vis in het water voelen. Als mensen zich gewaardeerd en op hun plek voelen halen ze het beste uit zichzelf. Daar geloven we bij B&P Professionals stellig in. Als jij door ons wordt bemiddeld, maak je deel uit van een hechte, loyale groep mensen bij wie je altijd terecht kunt. 

Ons team

B&P Professionals bestaat uit een team met bevlogen mensen, veelal met uitgebreide kennis van detachering in diverse sectoren. Vanuit onze thuisbasis Arnhem werken we voor opdrachtgevers en professionals uit het hele land. Vanaf onze start in 2015 zijn we gestaag gegroeid en in middels uitgegroeid tot een volwaardig detacheringsbureau met zo'n 70 professionals, werkend bij diverse opdrachtgevers door heel Nederland.

Bij ons ben jij geen nummer

Onze aanpak is professioneel maar persoonlijk. Wij willen niet de grootste zijn, maar wel de beste. Wij vinden plezier heel erg belangrijk. Plezier in je werk, maar vooral plezier in je leven. En daar draagt plezier in je werk aan bij. Wij zijn een organisatie met korte lijnen en oog voor de privé-werk-balans van onze medewerkers. Wij vinden het belangrijk om intensief contact te houden met al onze gedetacheerden, niet alleen de trainees maar ook de ervaren professionals. Daarom hebben we regelmatig contactmomenten, borrels, kennissessies en uitjes. Je bent bij ons geen gedetacheerde, maar echt een collega. 

Certificering en erkend leerbedrijf

Kwaliteit en professionaliteit staan bij B&P Professionals centraal. Waar mensen bemiddeld worden, is kwaliteit aan de achterkant minstens zo belangrijk als de output aan de voorkant. Wij zijn trots dat onze organisatie NEN 4400-1 gecertificeerd is. Daarnaast zijn wij aangesloten bij de NBBU. Dit is de brancheorganisatie van professionele intermediairs op de arbeidsmarkt. Dit lidmaatschap geeft ons meer flexibiliteit en de ruimte om maatwerk te bieden. Zo zijn wij een goede werkgever en tegelijkertijd een aantrekkelijke aanbieder van tijdelijk personeel.

B&P in beeld