fbpx

Over Ons

Samen komen we verder!

B&P Professionals is een landelijk werkend detacheringsbureau uit Arnhem. Wij bemiddelen zowel ervaren als startende professionals voor interessante opdrachten bij mooie opdrachtgevers binnen de sectoren banking, insurance en public.

We streven hierbij altijd naar de perfecte match tussen medewerker en opdrachtgever. Daarbij kijken we verder dan alleen iemands CV. Onze fieldmanagers zorgen voor de juiste begeleiding van onze medewerkers, zodat ze zich verder kunnen ontwikkelen, hun ambities waar kunnen maken en optimale toegevoegde waarde kunnen bieden voor onze opdrachtgevers.

Ons recruitmentteam bestaat uit ervaren recruiters die met hun uitgebreide en specialistische recruitmentkennis de perfecte sparringpartners voor zowel opdrachtgevers als professionals zijn. Succesvol detacheren doen we samen met onze medewerkers en opdrachtgevers. Samen komen we verder! Dat is waar we in geloven bij B&P Professionals.

Betrokken & Persoonlijk & Betrouwbaar & Nuchter & Inclusief & Duurzaam..

Detacheren is mensenwerk

Wij geloven dat gelukkige mensen productiever zijn en als mensen zich gewaardeerd voelen en op de juiste plek zitten ze het beste uit zichzelf halen. Detacheren is wat ons betreft dan ook mensenwerk pur sang. Daarom kijken wij altijd naar de mens achter het CV. We zijn benieuwd wat jouw ambitie en intrinsieke motivatie is. En waar je blij van wordt en je hart sneller van gaat kloppen.

Ook kijken we naar je privé-situatie en welk type opdrachtgever het beste bij je past. Niet alleen qua werkinhoud, maar ook qua cultuur. Samen met jou kiezen we de best mogelijke opties. Al onze gedetacheerden hebben bovendien de beschikking over een eigen fieldmanager als aanspreekpunt binnen B&P. De fieldmanager onderhoudt nauw contact met de gedetacheerde en weet dus precies wat iemand kan en wil.

Daarnaast kennen onze recruiters de specifieke sector en marktontwikkelingen goed. Zij kunnen dus precies aangeven waar kansen en mogelijkheden liggen en welke opdrachten goed zouden passen. Met ondersteuning van B&P bewandel je het pad dat het beste bij jou past om je ambities te verwezenlijken.

Het team van B&P Professionals

B&P Professionals bestaat uit een team met bevlogen en betrokken mensen. Het zijn echte recruitment specialisten met uitgebreide en specifieke kennis en ervaring in de sectoren banking, insurance en public. Vanuit onze thuisbasis in Arnhem werken we voor opdrachtgevers en professionals uit het hele land.

We investeren op verschillende manieren in onze medewerkers, waardoor er weinig verloop is en we al jaren een hecht team met elkaar vormen. En net als met onze medewerkers zetten we ook in op langdurige samenwerkingsrelaties tussen onze opdrachtgevers en recruiters. Een krachtige en persoonlijke samenwerking, waarbij we flexibel kunnen zijn in de samenwerkingsvorm en altijd een constructie vinden die bij de opdrachtgever past.

Die werkwijze werpt z’n vruchten af, want sinds de start van B&P Professionals in 2015 hebben we een mooie, stabiele groei doorgemaakt. 

Bij ons ben je een echte collega

Als je door ons wordt bemiddeld, maak je deel uit van een hechte, loyale groep mensen bij wie je altijd terecht kunt. Wij zijn een organisatie met korte lijnen, waardoor je snel geholpen wordt. Onze aanpak is professioneel maar persoonlijk. Wij willen niet de grootste zijn, maar wel de beste. En niet te vergeten: wij vinden plezier heel erg belangrijk. Plezier in je werk, maar vooral plezier in je leven. En daar draagt plezier in je werk natuurlijk aan bij.

Daarom houden wij de werk-privé-balans van onze medewerkers goed in de gaten. Wij vinden het belangrijk om intensief contact te onderhouden met al onze gedetacheerden, zowel de trainees als de ervaren professionals. We hebben regelmatig persoonlijke contactmomenten op de werklocatie om te bespreken hoe het met jou en op je werk gaat.

Ook hebben we oog voor ieders persoonlijke ontwikkeling en investeren daarom in medewerkers via opleidingen, trainingen, kennissessies, coachingstrajecten en mentorschappen. En omdat de boog niet altijd gespannen kan staan, organiseren we regelmatig gezellige borrels of uitjes met alle collega’s. Je ziet: bij B&P Professionals ben je geen ‘gewone’ gedetacheerde, maar een echte collega. 

Kwaliteit, professionaliteit en maatschappelijke betrokkenheid

Kwaliteit en professionaliteit staan bij B&P Professionals centraal. Waar mensen bemiddeld worden, is kwaliteit aan de achterkant minstens zo belangrijk als de output aan de voorkant. Wij zijn trots dat onze organisatie NEN 4400-1 gecertificeerd is. Daarnaast zijn wij aangesloten bij de NBBU.

Dit is de brancheorganisatie van professionele intermediairs op de arbeidsmarkt. Dit lidmaatschap geeft ons meer flexibiliteit en de ruimte om maatwerk in onze dienstverlening te bieden. Op die manier zijn wij een goede werkgever en tegelijkertijd een aantrekkelijke aanbieder van tijdelijk personeel.

Bovendien proberen we ons steentje bij te dragen als het gaat om maatschappelijke betrokkenheid. We steunen meerdere goede doelen en in samenspraak met ons personeel kiezen we jaarlijks een wisselend goed doel waar we ons aan verbinden en concreet invulling geven aan onze maatschappelijke betrokkenheid. Ook dat is B&P Professionals.

B&P in beeld