fbpx
Header Nieuws Bericht
Kim Bosmann

Op bezoek bij Uğur!

Deze maand is B&P Professionals op bezoek geweest bij Uğur. Uğur is sinds maart 2019 actief bij B&P Professionals en hij heeft zijn verhaal mogen vertellen in het GROW Magazine van de Rabobank!

Wat doet Uğur bij B&P?

In maart 2019 is Uğur bij B&P Professionals begonnen als Assistent Accountmanager Betalen/Ontvangen, op de afdeling KSS bij de Rabobank in Tilburg. Door zijn inzet, kennis en vaardigheden kende hij een sterke eerste periode. Binnen enkele weken heeft hij de switch mogen maken als Assistent Accountmanager CDD. Door zijn achtergrond had hij al vele juridische raakvlakken en affiniteit. Hierdoor wist hij zichzelf sterk te ontwikkelen op het gebied van CDD. De toekomst ziet er veelbelovend uit voor Uğur. Door zijn juiste werkmentaliteit, zijn wij ervan overtuigd dat hij zich mede door B&P Professionals en de Rabobank verder zal ontwikkelen! Wij zijn super trots op Uğur en wij hopen dat hij nog lang onderdeel zal zijn van Team B&P Professionals!

Hieronder een stuk uit het artikel van Uğur in het GROW Magazine van de Rabobank;

'Na mijn hbo-studie Rechten koos ik ervoor om het bankwezen in te gaan. Zo kwam ik bij de Rabobank terecht. Sinds 1 januari werk ik in een specialistenteam dat ondernemers helpt met vragen en verzoeken op het gebied van betalen en ontvangen. Meestal complexe vraagstukken die in de 1e lijn niet direct opgelost kunnen worden. Het gaat dan onder meer om de aanvraag van incassocontracten, van een G-rekening of om een verzoek de limiet van de zakelijke creditcard aan te passen. Heel diverse onderwerpen waarover ik dagelijks contact heb met veel verschillende ondernemers.'

Wil jij het inspirerende verhaal van Uğur verder lezen? Bekijk dan het artikel uit het GROW Magazine;

https://rabobank.jobs/nl/grow-magazine/elke-dag-ondernemers-concreet-verder-helpen-en-jezelf-blijven-ontwikkelen/

Nieuws Bericht Op bezoek bij Ugur
B&P in beeld