fbpx
Header Nieuws Bericht
Kim Bosmann

Op bezoek bij Tugba!

In de maand oktober zijn wij op bezoek geweest bij Tugba! Tugba is bezig met haar tweede opdracht bij B&P Professionals. Wil jij weten hoe zij met ons in contact is gekomen en wat voor ervaringen zij heeft opgedaan? Lees dan verder!

Hoe is Tugba met B&P Professionals in contact gekomen?

Mijn zusje Melisa werkt als HR Medewerker bij B&P Professionals waardoor ik dus bekend was geraakt met de organisatie. Op een gegeven moment kwam er een tijdelijk project vrij binnen de bancaire sector als administratief medewerker bij de Rabobank in Purmerend. Dit project was op mijn lijf geschreven en heb ik destijds dan ook uitgevoerd naar volle tevredenheid. Inmiddels ben ik al een aantal maanden werkzaam als medewerker leerlingenadministratie op het Mundus College in Amsterdam, wederom via B&P Professionals.

Wat is Tugba's achtergrond en waar zit zij momenteel in opdracht?

Ik heb de opleiding Administrateur afgerond op het Rijn IJssel College Arnhem in 2011. Hiervoor heb ik verschillende stages gelopen waarin ik veel ervaring heb opgedaan m.b.t. administratie. Daarnaast heb ik werkervaring opgedaan bij verschillende administratiekantoren en banken. Ik heb o.a. als Administratief Medewerker gewerkt bij de SNS Bank (Arnhem) en bij de SNS Reaal (Utrecht).

Momenteel zit ik op opdracht als Medewerker Administratief Leerlingenadministratie op het Mundus College in Amsterdam –West. Dit is een college in het Voortgezet Onderwijs voor regulier & internationale leerlingen. Ik ben voornamelijk bezig met de leerlingenadministratie. Mijn werkzaamheden zijn o.a.; telefoontjes opnemen en het contact houden via de mail, leerlingen aanmelden, leerlingen In-/uitschrijven, het behandelen van verlofaanvragen, invoeren van mutaties van leerling dossiers, Inhangen van dossiers, archiveren, overplaatsen van leerlingen, leerling pasjes aanmaken, en nog veel meer…

Wat vindt Tugba van B&P Professionals als organisatie?

Ik vind het een top detacheringsbureau! Ik voel me hier thuis omdat ik veel persoonlijk contact heb met de mensen van B&P Professionals. Ze proberen je altijd te helpen om je verder te laten ontwikkelen en luisteren graag naar wat jouw wensen zijn. Ze staan altijd open om jouw vragen te beantwoorden en om te kijken of ze iets kunnen betekenen voor je. Het fijnste vind ik dat ze telefonisch contact met je houden en graag langskomen voor een hele boel gezelligheid en een bakje koffie

Nieuws Bericht Op bezoek bij Tugba
B&P in beeld