Header Nieuws Bericht
Daniel Kortland

Op bezoek bij onze nieuwe Trainee CDD!

In de maand februari is Rowan bij ons op kantoor op bezoek geweest! Rowan is onze nieuwe Trainee CDD. Wil jij meer te weten komen over onze enthousiaste collega? Lees dan verder!

Wie ben jij en welke studie heb jij afgerond?

Mijn naam is Rowan Trossèl en ik ben 23 jaar oud. Inmiddels heb ik mijn opleiding

HBO-Rechten aan de Juridische Hogeschool te Tilburg afgerond, maar ook de premaster Ondernemingsrecht aan de Universiteit van Tilburg. Ik ben een gedreven, betrokken en gestructureerd persoon en werk resultaatgericht. Voorheen heb ik gewerkt als juridisch medewerker bij Seydlitz Notarissen te Breda en te Roosendaal. Hierbij werkte ik op de afdeling ondernemingsrecht en had ik o.a. werkzaamheden als het voorbereiden van het dossier, het passeerklaar maken van de akten en het maken van aandeelhoudersregisters. Ook heb ik als senior administratief medewerker bij de

Rechtbank Zeeland-West-Brabant gewerkt en had ik o.a. griffierwerkzaamheden voor de afdeling bewind, mentorschap en curatele. In februari ben ik begonnen met mijn nieuwe uitdaging; trainee CDD analist bij de Rabobank! Ik kijk er naar uit om te mogen beginnen!

Hoe ben jij met B&P Professionals in contact genomen?

Tijdens mijn afstudeerstage heb ik een onderzoek gedaan naar de verplichtingen uit de Wet ter voorkoming van het witwassen en financieren van terrorisme die gelden voor het notariaat waarbij ik heb onderzocht hoe Seydlitz Notarissen deze verplichtingen op het gebied van ondernemingsrecht kon implementeren in hun bedrijfsproces. Ik vond mijn onderzoek erg interessant en ik ben toen gaan kijken welke mogelijkheden er waren om mij te ontwikkelen binnen CDD. Via het internet ben ik toen met B&P Professionals in contact gekomen waarbij uiteindelijk hun informele en persoonlijke sfeer mij erg aantrok.

Wat is jouw ambitie m.b.t. werk voor dit jaar?

Mijn ambitie is om veel te mogen leren binnen CDD. Ik hoop veel opleidingen/cursussen te mogen volgen, zodat ik uiteindelijk kan doorgroeien tot een andere functie binnen CDD.

Welke uitdagingen heb jij nog op jouw bucketlist staan?

Een uitdaging is om nog mijn master Ondernemingsrecht te behalen. Ik heb er namelijk voor gekozen om eerst praktijkervaring op te doen en op een latere leeftijd nog aan mijn master te beginnen. Daarnaast houd ik van reizen en wil ik erg graag een rondreis maken door Thailand (en natuurlijk ook nog andere landen!).

 

 

Nieuws Bericht Onze nieuwe trainee CDD Rowan
B&P in beeld