fbpx
Header Nieuws Bericht
Kim Bosmann

Op bezoek bij Ivo!

In september zijn wij op bezoek geweest bij Ivo. Ivo heeft zijn laatste opdracht bij Tennet positief afgerond en heeft dan ook afscheid genomen bij het bedrijf. Hij is inmiddels alweer gestart bij de Belastingdienst in Apeldoorn! Wil jij meer te weten komen over Ivo? Lees dan verder!

Wat doet Ivo bij B&P?

In 2016 mochten wij al kennis maken met Ivo den Haan en is hij als ZZP'ér voor ons aan de slag gegaan bij Tennet in Arnhem. Ivo heeft hier de functie als Senior Chain Engineer vervuld. Deze maand heeft Ivo afscheid genomen van Tennet nadat hij geruime tijd actief is geweest bij het bedrijf. Ivo is een betrouwbare medewerker die zich altijd heeft ingezet voor B&P Professionals en Tennet. Ivo was vaak te vinden bij ons op kantoor, maar ook op de verschillende activiteiten die B&P Professionals heeft georganiseerd.

Wij zijn je dankbaar voor je trouwe inzet. Nu ga je een nieuwe kans aangrijpen bij de Belastingdienst in Apeldoorn en hebben we (voorlopig) afscheid genomen. We hebben er volle vertrouwen in dat jij met jouw werkmentaliteit ver gaat komen!

Heel veel succes met deze opdracht!

Nieuws Bericht Op bezoek bij Ivo
B&P in beeld