fbpx
Header Nieuws Bericht

Op bezoek bij....

In de maand januari is Sarissa bij ons op kantoor op bezoek geweest! Per februari zal zij in opdracht gaan bij de Rabobank in Deventer. Wil jij meer te weten komen over onze spontane collega? Lees dan verder!

Wie ben jij en waar ben jij voorheen werkzaam geweest?

Hoi! Ik ben Sarissa en ik ben 25 jaar oud. Per februari zal ik een mooie eerste stap binnen de Rabobank zetten waar ik de functie als Adviseur RKS zal vervullen. Voorheen heb ik de studie Hotel Event Management afgerond. Na mijn studie maakte ik een verassende overstap naar de bancaire sector waar ik o.a. ervaring opgedaan heb bij de ABN Amro en de ING. Daarnaast ben ik ook werkzaam geweest bij Stater als Hyptoheekacceptant. Nu heb ik ontzettend veel zin in mijn nieuwe uitdaging met B&P Professionals!

Hoe ben jij met B&P Professionals in contact gekomen?

Via een kennis ben ik in contact gekomen met Donny. Ik ben een gesprek met Donny aangegaan m.b.t. de vele verschillende mogelijkheden binnen B&P. Donny heeft mij weten te overtuigen en sindsdien is het proces snel verlopen!

Wat is jouw ambitie met betrekking tot jouw werk carrière in 2020?

Allereerst wil ik bekend worden met de verschillende systemen binnen de Rabobank. Wanneer ik dit allemaal onder de knie heb, wil ik mijzelf graag blijven ontwikkelen en doorgroeien tot Coach/Opleider. Ik haal energie en voldoening uit het sociale contact en daadwerkelijk iets kunnen betekenen voor een persoon. Daarom hoop ik dat ik in de toekomst deze mooie stap kan gaan maken.

Welke uitdagingen heb jij nog staan op jouw bucketlist?

In 2019 ben ik op reis geweest naar Nieuw-Zeeland. Dit was een van de uitdagingen die ik op mijn bucketlist had staan en die heb ik vorig jaar mogen afvinken. Voor het aankomende jaar wil ik graag weer beginnen met motorrace-wedstrijden als bakkenist. Voorheen heb ik deze sport beoefend en dit wil ik graag het aankomende jaar weer oppakken!

Geef één van je vele goede voornemens voor dit jaar?

Dit jaar wil ik natuurlijk stappen maken binnen de Rabobank. Daarnaast wil ik het aankomende jaar beter op mijzelf passen en mijzelf meer rust gunnen. Ik hoop dat ik de juiste balans zal gaan vinden tussen werk en privé, maar ik ben ervan overtuigd dat dat goed zal komen!

Nieuws Bericht Op bezoek bij Sarissa
B&P in beeld