fbpx
Header Nieuws Bericht

Onze nieuwe aanwinst!

Als organisatie willen wij blijven ontwikkelen en blijven groeien. Met trots mogen wij daarom onze nieuwe HR-Medewerkster aankondigen, namelijk: Marlijne! Wil jij meer te weten komen over haar achtergrond? Lees dan verder!

Introductie Marlijne

Mijn naam is Marlijne Lombarts en ik ben 25 jaar. Geboren en getogen in Westervoort, maar inmiddels ruim 1,5 jaar woonachtig met mijn lieve vriend in Arnhem in een mooi appartement met uitzicht op de Rijn. Vanaf jongs af aan is sporten en bewegen een belangrijk onderdeel van mijn leven. Ik vind het dan ook leuk en belangrijk om hier mee bezig te zijn. Jaren lang heb ik gekorfbald in de eerste klas. Inmiddels ben ik overgestapt naar dansen en fitness, wat ik met veel plezier doe!

In mijn vrije tijd reis ik veel. Ik wil de hele wereld zien! Om deze reden probeer ik dan ook zo vaak mogelijk een uitstapje naar het buitenland te maken. Mijn top 3 vakanties waren Israël, Cuba en Thailand. Alle 3 totaal anders, maar echt geweldig! Ik kan uren praten over vakanties. Mocht je vakantietips nodig hebben, dan weet je bij wie je moet zijn!

Daarnaast vind ik het leuk om spelletjes te spelen. Mijn favoriete spelletje op dit moment is: ‘Clever’. Een tactisch spel, waarbij een beetje geluk nodig is. Fanatiek ben ik wel, maar ik kan ook goed tegen mijn verlies.

Na mijn middelbare school was het voor niemand een verrassing dat ik de HBO opleiding Sport, Gezondheid en Management op de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen ging volgen (nu bekend als Sportkunde). Als één van de enige meiden tussen allemaal mannen was soms wel pittig, maar ook erg gezellig. Ik heb er veel van geleerd en het heeft mij voor een groot deel gevormd.

Na mijn studie ben ik per toeval gerold in een baan als Casemanager Ziektewet. Al gauw kwam ik erachter dat hier niet mijn passie ligt. Ik vind het leuk om mensen te helpen en te stimuleren om ze naar hun doel te brengen. Na mijn carrière als Casemanager Ziektewet ben ik aan de slag gegaan als HR Specialist. Als HR Specialist heb ik veel kennis en ervaring opgedaan op verschillende HR vlakken. Dit was een tijdelijke opdracht, daarom ben ik opzoek gegaan voor een nieuwe uitdaging. Het liefst een bedrijf in de buurt van mijn woning en waar een open en vertrouwelijke sfeer met humor aanwezig is. Toen kwam ik B&P Professionals tegen. Na het eerste gesprek met Niek Bleumink had ik gelijk een goed gevoel. Hier wil ik werken!

Nu sinds 1 november 2019 ben ik werkzaam voor B&P Professionals als HR Medewerker. Wat een top bedrijf met allemaal collega’s die hart voor de zaak hebben. Het gevoel wat ik bij het bedrijf had is inmiddels dubbel en dwars bevestigd. Er wordt hard gewerkt, maar dat kan niet zonder humor. Ik ben met open armen ontvangen en ga met veel plezier naar het werk toe!

Voor mij ligt nu de taak om de HR afdeling te professionaliseren. Een leuke uitdaging die ik samen met mijn lieve collega Melisa Gülal mag vervullen.

Ik kijk er naar uit om jullie allemaal te leren kennen en jullie zo goed mogelijk te helpen! Tot snel collega’s!

Onze nieuwe aanwinst Marlijne
B&P in beeld