fbpx
Header Nieuws Bericht
Tijn Langenberg

Onze Financieel Adviseur!

Je hebt de vacature Financieel Adviseur vast wel eens gezien op onze website. Maar wat doet een Financieel Adviseur nou eigenlijk? Onze collega Sjoerd licht zijn functie toe!

Onze ervaren Financieel Adviseur Sjoerd Cats zit al vanaf januari 2017 in dienst van B&P Professionals met een uitstap van circa een jaar en richt zich met name op het adviseren van particulieren als het gaat om financieel/ hypotheekadvies.

Introductie Sjoerd:

Hallo allemaal, ik ben Sjoerd Cats en ik ben in opdracht als Financieel Adviseur bij de Rabobank Gelders Vallei via B&P professionals BV. Hier werk ik alweer bijna 1,5 jaar. Het was een bewogen jaar met veel veranderingen en veel bewegingen. Deze maand gaan we samenwerken met de Rabobank Randmeren wat inhoud een nieuw team, nieuwe klanten en een nieuw werkgebied.

Ik werk in teamverband waarin een goede samenwerking is vereist. Sinds kort werken we grotendeels vanuit huis, maar zo nu en dan ben ik nog werkzaam op het kantoor.

Mijn werkzaamheden bestaan uit de volgende onderdelen: Hypotheken, Toekomstvoorzieningen, Beleggen, Verzekeringen en Sparen. Daarnaast heb ik contacten met collega’s van alle afdelingen, makelaars, notarissen, Interpolis en Rabobank Nederland.

Meer weten over wat Sjoerd doet en of dit iets voor jou is? Neem contact op met het kantoor op nummer 026-7999099.

Op bezoek bij Sjoerd
B&P in beeld