fbpx
Header Nieuws Bericht
Tijn Langenberg

Ontvang €1000,- opleidingstegoed van de overheid

Ja dat lees je goed! Vanaf deze week (1 maart 2022) kan iedereen, of je nu werkt of niet, een aanvraag indienen voor een tegemoetkoming van maximaal 1000 euro om een opleiding te volgen bij een erkende opleider. Jaarlijks komt in dit zogenoemde STAP-fonds 218 miljoen euro beschikbaar voor eenieder die het maar wil gebruiken voor zijn of haar ontwikkeling.

Zoals gezegd maakt het niet uit of je al werkt of niet. Dat betekent dus dat jij als bij ons gedetacheerde ook een beroep kunt doen op dit fonds. Heb je altijd al een extra opleiding willen volgen om je huidige baan met nog meer overtuiging te kunnen vervullen?  Of wil je misschien een carrièreswitch maken maar twijfel je omdat je daar een andere of extra opleiding voor nodig hebt?
Dit is hét moment om de knoop door te hakken en, samen met de overheid, in jezelf te investeren!

Op 1 maart 2022 lanceert het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid de website waar de aanvragen ingediend kunnen worden. Of je nu in de banking-, verzekering- of publieke sector werkt of wil werken; iedereen kan een steuntje in de rug krijgen om persoonlijk te groeien!

Banking
B&P in beeld