fbpx

Niek Bleumink

Profielfoto Niek Bleumink
Directeur & Financieel Manager
026 799 9099

Hoi! Ik ben Niek Bleumink en sinds oktober 2018 ben ik werkzaam als Algemeen Directeur bij B&P Professionals. Voorheen was ik mede eigenaar van regionaal uitzendbureau Seesing Personeel. Als Directeur van B&P sta ik aan het hoofd van de organisatie en houd ik mij bezig met de dagelijkse operationele activiteiten. Met mijn mede-bestuurder zijn wij verantwoordelijk voor het bepalen van de visie & missie, de organisatiedoelen, de ondernemingsstrategieën en de resultaten van B&P. Kort gezegd: welke koers willen wij met B&P varen en hoe kunnen wij met B&P continu een stap verder komen? Mijn 10 jaar ondernemingskennis en -ervaring bij Seesing Personeel zet ik hierbij in om optimaal van toegevoegde waarde te zijn voor B&P!

Wie is Niek?

Open- en nuchterheid zijn 2 van mijn kernwaarden. Ik sta open voor nieuwe ideeën en door mijn nuchtere blik zorg ik ervoor dat ik nieuwe ideeën en plannen aan de werkelijkheid toets. Tevens ben ik een echte teamplayer. Ik wil graag met mijn collega’s van B&P de vastgestelde doelen behalen en daar haal ik dan ook echt voldoening uit. Wat ik zo geweldig vind aan de functie als Directeur? Het leukste vind ik dat je als Directeur actief en betrokken bent bij de verschillende facetten binnen de organisatie. Ik wil er graag voor zorgen dat elke afdeling een stap verder kan zetten. Door mijn strategisch en analytisch vermogen denk ik dat ik daar een grote bijdrage aan kan leveren voor B&P.

Wat doet Niek in zijn vrije tijd?

Sporten is mijn grote hobby. Zo fit mogelijk blijven is een uitdaging die ik graag aanga. Crossfitt, wielrennen, voetballen en skiën zijn o.a. sporten die ik graag beoefen. Daarnaast is technologie mijn passie en dat is dan ook een onderdeel waar ik mij graag in verdiep. Met veel plezier ga ik met het gezin op pad. Nieuwe plekken ontdekken, stedentrippen en weekendjes weg, daar verheug ik me altijd enorm op! Mocht jij nog leuke vakantietips hebben, laat het mij dan zeker weten!