fbpx
Header Nieuws Bericht
Kim Bosmann

Neem een voorsprong op de arbeidsmarkt!

Op 16 april stond B&P voor het eerst op de banenmarkt van de Hogeschool Windesheim in Zwolle en op 15 mei waren wij ook bij de 11e editie van Meet & Match op de Hogeschool Arnhem Nijmegen.

B&P gaat langs bij hogescholen

Hier hebben wij veel enthousiaste studenten mogen spreken. Veel studenten hebben twijfels over wat te doen als ze straks afgestudeerd zijn. Doorstuderen? Of toch op zoek naar een leuke startersfunctie? En in welke branche dan? Wil ik een traineeship bij een detacheerder, of liever direct in dienst bij een organisatie? Allemaal vragen waar ze nog geen antwoord op hebben. Het is daarom erg leuk en interessant, om samen met deze studenten, de verschillende opties te belichten en hen te helpen bij het maken van een goede keuze. De eerste afspraken zijn inmiddels ingepland en er zullen er nog vele volgen!

Ken jij nog studenten (HBO/WO) die binnenkort afstuderen en zich aan het oriënteren zijn op hun volgende stap? Vraag dan of ze contact met ons op willen nemen. Dit kan per mail (recruitment@bp-professionals.nl) of telefoon 026-799 90 99. We gaan graag we met hen in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.

Voor een kleine impressie, kan je onze social media accounts bekijken!

Facebook

Instagram

B&P in beeld