fbpx

Melisa Gülal-Ózkan

Senior HR-Medewerker
026 799 9099

Hallo! Mijn naam is Melisa Gülal-Özkan en ik ben werkzaam als HR-Medewerker bij B&P Professionals. Vanaf dag een ben ik verantwoordelijk geweest voor alle HR taken zoals; in- en uitstroom personeel, verzuim, regelen van lease auto’s, bijhouden van wet- en regelgeving, verloning en facturatie etc. In januari 2020 heb ik een nieuwe takenpakket en functie erbij gekregen. Ik was toen namelijk ook de Fieldmanager van een business unit. Was een nieuwe uitdaging om mijzelf hierin verder te ontwikkelen! Ondanks de fijne contact met de medewerkers heb ik mijn keuze gemaakt om begin januari 2021 verder te gaan op HR. Ik zal mij verder ontwikkeling binnen het HR waar ook mijn interesse ligt.

 

Hoe ben ik nou eigenlijk terecht gekomen bij B&P? Na mijn middelbare school ben ik gestart met de opleiding Commercieel Medewerker. Halve wegen de opleiding kwam ik achter dat mijn interesse ergens anders lagen. Vooral bij wet- en regelgeving, persoonlijke contact met mensen en het begeleiden/helpen van mensen. Alsnog heb ik mijzelf gemotiveerd om de opleiding af te ronden en vervolgens verder te zoeken naar een opleiding wat bij mijn wensen paste. Ik ben toen de opleiding Juridisch Medewerker gaan volgen en vervolgens in mijn laatste half jaar gekozen voor de uitstroomrichting HRM. In mijn laatste jaar heb ik mijn afstudeer stage bij B&P Professionals gelopen wat van beide kanten goed beviel. Tegen de einde van mij stage heb ik ook de aanbod gekregen om in dienst te treden bij B&P. Dit kon ik zeker niet weigeren, omdat ik zag hoe B&P te werk ging en zich ging onderscheiden van alle ander detacheerders. Nu 3 jaar later zie wat voor kansen ik gehad hebt om mij binnen B&P te ontwikkelen en nog genoeg kansen heb.

Wie is Melisa?

Ik ben zeer pro actief en ik denk graag mee met de organisatie. Ik stel de juiste prioriteiten en probeer zo gestructureerd mogelijk te werken. Door mijn nieuwe functie wil ik ook laten zien dat ik ook dienstverlenend ben. Daarnaast ben ik zeer loyaal aan B&P Professionals en zet ik mij 100% in voor de organisatie.

Melisa in haar vrije tijd

Ik zeg: ‘’Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd!’’. Ik houd ervan om te reizen zodat ik zoveel mogelijk verschillende plekken zie op de wereld. Dagje weg, weekendje weg, daar kan ik ook enorm van genieten. Ik ben graag met vrienden en familie samen. Gezelligheid! Daar houd ik van samen met mensen zijn. Natuurlijk vind ik af en toe rust ook wel lekker. In december 2018 ben ik moeder geworden van een prachtige dochter.