fbpx
Nieuwegein
40 uur per week
2100-2600
Sociaal Domein

Medewerker Service & Support

Ben jij iemand die vanuit een dienstverlenende instelling in oplossingen denkt? Voel jij je thuis in een levendige werkomgeving en ben jij met jouw enthousiasme graag het visitekaartje? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Interessante baan?
Solliciteer nu

Organisatie

­­Ben jij iemand die vanuit een dienstverlenende instelling in oplossingen denkt? Voel jij je thuis in een levendige werkomgeving en ben jij met jouw enthousiasme graag het visitekaartje? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functie

Samen met je collega’s houd je je bezig met het beantwoorden van telefonische vragen van onze opdrachtgevers en leveranciers. Je achterhaalt de kern van de vraag en weet het juiste antwoord op 1e en 2e lijns vragen te vinden. Je denkt mee met de beller om deze zo goed mogelijk te helpen. Hierbij handel je altijd volgens de kernwaarden, waardoor je het visitekaartje bent. Verder voer je licht administratieve werkzaamheden uit ter ondersteuning van andere afdelingen en handel je de post en e-mail af. Daarnaast houd je je bezig met agendabeheer.

Functie eisen

Je voelt je thuis in de dynamiek van een groeiende organisatie en hebt gevoel voor service en kwaliteit. Door jouw communicatieve vaardigheden en dienstverlenende instelling weet je om te gaan met (de soms lastige) vragen van leveranciers of opdrachtgevers. Je beschikt over uitstekende telefoonvaardigheden die je hebt opgedaan in een servicegerichte organisatie. Ook op drukke momenten kun jij je goed concentreren en het werk uitvoeren. Je werkt het liefst in teamverband en voelt je thuis in een team van enthousiaste en behulpzame collega’s.

Verder beschik jij over:

  • Minimaal een afgeronde mbo 4opleiding;
  • De vaardigheid om je mondeling en schriftelijk goed uitdrukken in het Nederlands en Engels;
  • Je bent 32 tot 40 uur per week beschikbaar.
Aanbod
  • Jaarcontract bij opdrachtgever
  • Salaris tussen de € 2.100,- en € 2.600,- b.p.m op basis van fulltime dienstverband
  • Goede secundaire voorwaarden als vakantiegeld, 13de maand etc.
B&P in beeld
Sollicitatieformulier
Voornaam is een verplicht veld.
Achternaam is een verplicht veld.
E-mailadres is een verplicht veld.
Telefoon is een verplicht veld.
Deel deze vacature
Whatsapp