fbpx
Landelijk
36 uur per week
€2300 - €2650
Bancair Particulier

Medewerker Mid Office SME MKB

Voor onze klant zijn wij op zoek naar een Medewerker Mid Office SME MKB. Ben jij de gewenste professional die wij zoeken? Lees onderstaande functie en reageer!

Interessante baan?
Solliciteer nu

Organisatie

Je bent verantwoordelijk voor het ondersteunen van de klant. In je dagelijkse werk ben je bezig met het verrichten van voorbereidende, acceptatie, kredietprocesmatige, kredietinhoudelijke, commerciële, wet en regelgeving en overige ondersteunende activiteiten. Daarnaast ben je samen met je team en een team uit een andere regio op landelijk niveau verantwoordelijk voor een cluster van verschillende processen en activiteiten.

Tegelijkertijd bouw je mee aan het (verder) uitbouwen van de SME portefeuille.

Functie

Jij bent klantgericht, analytisch, secuur en leergierig en hebt een drive om te vernieuwen en verbeteren. Je voelt je ondernemer binnen de bank en hebt dan ook oog voor zowel kansen als risico's. Je wilt jezelf voortdurend verbeteren en je staat open voor de veranderingen die er voor moeten zorgen dat je als team beter wordt. Je bent een team player en “I am team” is iets wat je drijft. Je ziet samenwerken met anderen als vanzelfsprekend en krijgt energie van het bouwen aan deze nieuwe afdeling.

Je werkt hybride of remote, of terwijl je bent werkzaam op een (flex) kantoor in de regio of thuis maar ondersteunt klanten uit heel het land. Met het oog op de SME contactstrategie ‘Click-call-face’ zul je het niet gek vinden dat we er naar streven onze klanten zoveel mogelijk via de verschillende digitale kanalen te ondersteunen.

Functie eisen

  • Je bent een HBO / WO’er met interesse/affiniteit voor de financiële sector;
  • Je bent geïnteresseerd om meer te weten te komen over de zakenbank en dit snel eigen te maken;
  • Je bent een teamplayer, dienstverlenend, sociaal vaardig, maar ook goed in het zelfstandig oppakken van taken en durft je hierin proactief op te stellen.
Aanbod
  • Een jaarcontract tijd bij B&P Professionals;
  • Salaris tussen € 2.300,- en € 2.650,- euro per maand op basis van een fulltime werkweek (afhankelijk van ervaring);
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden als thuiswerkvergoeding, pensioen vanaf dag 1, reiskosten, vakantiegeld, 25 vakantiedagen, opleidingsbudget en een eenmalige vergoeding van € 250,- voor het inrichten van een thuiswerkplek;
  • We investeren in jou door het aanbieden van opleidingen en trainingen, maar ook op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.
B&P in beeld
Sollicitatieformulier
Voornaam is een verplicht veld.
Achternaam is een verplicht veld.
E-mailadres is een verplicht veld.
Telefoon is een verplicht veld.
Deel deze vacature
Whatsapp