fbpx

Marlijne Lombarts

Fieldmanager
026 799 9099

Hi! Mijn naam is Marlijne Lombarts en sinds 1 november 2019 ben ik werkzaam bij B&P Professionals. Een fantastisch bedrijf met allemaal hardwerkende mensen die hart voor de zaak hebben. Ik vervul bij B&P de rol van HR-medewerkster en houd ik mij bezig met alle facetten van het HR-werkveld. Je kunt hierbij denken aan onder andere de verloning, facturatie, het opstellen van contracten, beheer van lease auto’s, screeningen en eerste lijn vragen beantwoorden van medewerkers (je kunt de vraag zo gek niet bedenken, ik zal hem voor de medewerker beantwoorden). En onlangs heb ik samen met mijn HR-collega’s het B&P personeelshandboek opgesteld.

Vanaf 1 januari 2020 heb ik de kans gekregen om mij te ontwikkelen als HR-coach. Een rol die mij al aansprak tijdens mijn sollicitatiegesprek. De functie van HR-coach sluit nauw aan op die van een HR-medewerkster. Als HR-coach ben ik het eerste aanspreekpunt voor mijn medewerkers. Alles wat op mijn pad komt, van vragen van medewerkers tot acties die hieruit voortvloeien, wordt verwerkt vanuit mijn rol als HR-medewerker. Dat doe ik voor de medewerkers met een functie in de business units CDD & Compliance en Zakelijke & Hypothecaire financieringen.

Wie is Marlijne?

Open- en eerlijkheid zijn 2 van mijn kernwaarden. Ik houd van een open, transparante en eerlijke sfeer en vind ik het fijn als ik naar mijn collega’s kan stappen als ik ergens tegenaan loop. Dit gevoel hoop ik ook zo over te brengen bij mijn medewerkers. Dat zij naar mij toekomen als dat nodig is, maar ook voor een gezellig praatje. We zijn het grootste deel van ons leven aan het werk of bezig met werk. Werken is leuk, belangrijk en uitdagend. Je werk vormt je voor een groot deel, maar er is ook meer dan werk. Oprechte interesse in de ander tonen vind ik belangrijk. Als ik een medewerker spreek wil ik natuurlijk weten hoe het op de opdracht gaat, maar ik wil ook altijd even weten hoe het met iemand buiten het werk om gaat. Spelen er privé leuke of minder leuke dingen die effect op je hebben? Heb je in het verleden wat meegemaakt wat je gevormd heeft? Hierover praten vind ik niet alleen belangrijk, maar het geeft mij ook inzicht en helpt mij de medewerker beter begrijpen. Zo bouw je samen een band op. Dat is wat mijn werk leuk maakt!

Wat doet Marlijne in haar vrije tijd?

Ik woon samen met mijn lieve vriend in Arnhem, in een mooi appartement met uitzicht op de Rijn. Wij zijn beide plantenliefhebbers en hebben ons appartement hier dan ook vol mee staan. Op dit moment hebben we welgeteld 29 planten. In mijn vrije tijd vind ik het fijn om te bewegen en daarom dans ik graag en doe ik aan fitness. Hier wil ik binnenkort tennis aan toevoegen. Daarnaast vind ik het leuk om spelletjes te spelen, vooral dobbel- en kaartspellen. ‘Clever’ is een aanrader! Natuurlijk mag een goede serie niet ontbreken. Met veel plezier heb ik naar Suits gekeken, geweldige serie!

Reizen is mijn grote hobby. Als het enigszins kan probeer ik zo vaak mogelijk een uitstapje naar het buitenland te maken. Mijn top 3 vakanties waren Israël, Cuba en Thailand. Alle 3 totaal anders, maar echt geweldig! Ik kan uren praten over vakanties. Voor nu heb ik Oezbekistan hoog op mijn lijst staan. Mocht je vakantietips nodig hebben, dan weet je bij wie je moet zijn!