fbpx
Header Nieuws Bericht
Tijn Langenberg

Maak kennis met onze nieuwste aanwinst: Bas van der Heijden

,,Deze functie sloot zo mooi aan bij mijn ambities, ik heb hier niet lang over hoeven nadenken.” Bas van der Heijden is begin november gestart op de afdeling Finance bij B&P Professionals en werd direct in het diepe gegooid. ,,Dat vond ik wel prettig ook.”

Sinds 1 november is de in Amersfoort woonachtige en in Barneveld opgegroeide Van der Heijden officieel in dienst bij B&P. ,,En ik werd meteen hard aan het werk gezet de eerste twee weken want ik werd direct verantwoordelijk voor de verloningen van de maand ervoor. Ik kon dus direct volledig meedraaien. Ik werd meteen in het diepe gegooid, dat was eens wat anders, maar ik vond het wel prettig. Je leert het werk dan direct in de praktijk.” Nadien volgde de daadwerkelijke ‘echte’ kennismaking met zijn collega’s. ,,Toen wist ik pas echt wie wie is, haha. Nee, die eerste weken zijn me uitstekend bevallen, op naar meer.” 

Hoe is de 31-jarige B&P’er bij zijn nieuwe baan gekomen? ,,Dat is via Marco van den Hoorn, de broer van mijn vriend Thomas, gegaan. Ik wist via Thomas van het bestaan van het bedrijf en heb Marco benaderd om een profiel voor mij op te stellen, heel vrijblijvend in eerste instantie. Het was een fijn gesprek, maar er kwam uiteindelijk toch niets uit. Het werd dus op een laag pitje gezet.” Ondertussen was Van der Heijden gewisseld van baan. ,,Ik werkte bij Network Team Leusden en was bezig met een mooi project. Dat werd overgeheveld naar Twelve in Utrecht en daar kwam ik terecht op de customer care afdeling, waar ik al gauw Teamlead werd van het servicepartners team.” 

,,Daar zat ik lekker op mijn plek toen ik opeens weer een appje van Marco kreeg. Hij meldde mij dat er intern bij B&P een nieuwe leuke functie voor mij was, op finance dus. Ik heb er over nagedacht en concludeerde al snel dat dit echt wat was wat ik ambieerde. Mooi is dat ik hier kan doorgroeien. Helemaal van pas komt mijn studie bedrijfseconomie, in de richting accountancy. Prachtig dat Marco opnieuw contact met mij opnam, ik had het nooit meer verwacht.” 

Er volgden twee gesprekken, eerst vrijblijvend met Niek Bleumink en daarna met Dennis Seesing erbij. ,,We kwamen er eigenlijk heel snel uit begin september en zoals gezegd ben ik begin november dus begonnen. Het voelde meteen goed aan, de combinatie van professioneel en informeel ligt mij heel erg.” Van der Heijden wordt dus ingezet op de afdeling salarisverwerking en verloning, maar de bedoeling is dat daar veel meer bijkomt. Zaak is om directeur Bleumink wat meer te ontlasten. ,,Op dit moment doet iedereen van alles wat, zoals ik dat noem. Niek wil wat meer professionaliseren en dat ieder personeelslid zich wat meer gaat specialiseren. Daar wil ik het bedrijf graag mee helpen.”

Hoe ziet het privéleven van Van der Heijden er verder uit? ,,Nou, op dit moment ben ik vooral best druk met ons nieuwe huis. Mijn vriendin Miranda en ik gaan namelijk verhuizen naar nieuwbouwwijk Vathorst. Nu wonen we nog in een appartement, maar dat wordt dus heel wat anders, drukke tijden dus.” Verder heeft hij iets vervangends gevonden voor zijn voormalige passie, het dansen. Van der Heijden was van zijn 19e tot zijn 27ste namelijk eigenaar van dansschool HSB, Hiphop & Streetdance Bas. ,,Dat heb ik overgedragen aan mijn broertje Niels. Ik heb van die fase genoten, maar op een bepaald moment was het genoeg en paste het niet meer in mijn schema. Momenteel ben ik vooral aan het genieten van de golfsport, in Houten, bij Mondial, heerlijk hoor. Welke handicap ik heb? Haha, dat zeg ik liever niet… En verder doe ik de dingen die haast elk mens wel leuk vindt. Lekker wandelen, lekker eten en lekker Netflixen. En oh ja, samen met de kat en Miranda op de bank liggen, dat is ook niet gek!”

B&P in beeld