fbpx
Header Nieuws Bericht
Donny de Vos

Maak kennis met onze nieuwe Adviseur Particulieren!

Naast onze eerste werving & selectie plaatsing hebben wij nu ook onze eerste plaatsing op detacheringsbasis weten te realiseren bij Univé. Nick zal bij Univé de functie als Adviseur Particulieren vervullen. Wil jij meer te weten komen over Nick? Lees dan verder!

Introductie Nick

Beste collega's,

Ik ben Nick de Weerd, 24 jaar en op dit moment woonachtig in Epe. Vanaf December is het plan om op mezelf te gaan wonen in Apeldoorn. Eindelijk kan ik dan mijn kookkunsten (welke?) tot hun recht laten komen.

Door veel mensen word ik beschreven als een enthousiaste en open jongeman. Sommige mensen geven wel aan dat ik soms te enthousiast over kan komen. Dit kan ten koste gaan van een professionele houding, en dit advies heb ik dan ook ter harte genomen en probeer hier aan te werken. Hiernaast zie ik mezelf als een vrij sportief iemand. Op dit moment doe ik zowel aan voetbal als hardlopen. Het was zelfs het plan om in Oktober mee te doen aan de marathon van Amsterdam, deze ging door het coronavirus helaas niet door.

Afgelopen Mei heb ik te horen gekregen dat ik mijn opleiding Financial Services Management behaald heb. Dit is een opleiding specifiek gericht op het bank en verzekeringswezen. Wat mij vooral aanspreekt in deze branche is het klantencontact. Ik vind het leuk om met de klant in gesprek te gaan, en bij te kunnen staan in zijn/haar problemen. Vandaar ook dat mij deze functie bij de Univé ook zo leuk lijkt, bovendien zie ik veel ontwikkelingskansen bij jullie. Een voorbeeld hiervan is de hiervoor benoemde professionele houding. Een beetje enthousiasme mag in mijn mening wel, het is echter wel van belang de klant professioneel te woord te staan.

Ik hoop dat ik hiermee een redelijk beeld van mezelf heb weten te creëren en kijk er naar uit om bij jullie van start te gaan en jullie team beter te leren kennen.

Met vriendelijke groet,

Nick de Weerd

B&P in beeld