fbpx
Header Nieuws Bericht
Tijn Langenberg

Maak kennis met Jordy!

Mijn naam is Jordy van Moerkerk en ik ben 25 lentes jong. Ik ben geboren en getogen in Gendt, wat gevestigd is tussen Arnhem en Nijmegen.

Ik ben sinds kort afgestudeerd aan de Hogeschool van Arnhem & Nijmegen waar ik de studie Human Resource Management heb gevolgd. Via een vriend van mij, Tom Wijnolts, ben ik terecht gekomen bij B&P Professionals. Tom is gedetacheerd bij de Rabobank via B&P Professionals. Nadat ik mijn studie had afgerond kwam Tom naar mij toe en hij gaf aan om is een keer eens gesprek te gaan met B&P Professionals, zo gezegd zo gedaan.

Het eerste gesprek was met Donny de Vos en Desney Jansen. Dit was een puur oriënterend en vrijblijvend gesprek. Wie ben ik? Wie zijn zij? En wat kunnen we voor elkaar betekenen? Ik had een positief gevoel over gehouden na dit gesprek en de organisatie. Er volgde er een tweede gesprek met Niek Bleumink en Dennis Seesing. Hierna zijn we er eigenlijk heel snel uitgekomen en ben ik 2,5 halve week later in dienst getreden. Het voelde voor mij meteen goed aan. De combinatie van professioneel, maar tegelijkertijd ook informeel ligt mij zeer goed. Wat mij verder aansprak is het feit dat er veel mogelijkheden liggen om door te groeien binnen de organisatie.

Ik ben werkzaam op de afdeling HR om het gehele onboardingsproces op te pakken en de HR afdeling verder te professionaliseren. De bedoeling is dat er in een later stadium meer bij komt kijken, maar in het begin is het vooral meters maken en mij te focussen op de onboarding van nieuwe medewerkers.

Hoe ziet mijn privéleven eruit?

Naast dat ik hier fulltime aan het werk ben is mijn grote passie voetballen. Ik voetbal al vanaf kleins af aan en heb diverse eerste elftallen doorlopen in de jeugd. Momenteel voetbal ik samen met mijn vrienden in een vriendenteam op zondagmiddag, waar de derde helft uiteraard ook een belangrijke rol speelt. Verder houd ik van de cliché dingen, zoals een hapje buiten de deur eten, Netflixen en stappen met mijn vrienden en vriendin. Momenteel zijn mijn vriendin en ik op zoek naar een appartement in de regio Arnhem/Nijmegen wat in deze tijd onderhand ook een fulltime bezigheid is haha!

B&P in beeld