fbpx
12 locaties in Nederland
36 uur per week
2400-2600 euro
Bancair Zakelijk

Klantsupport Specialist Grootzakelijk

Heb jij affiniteit met de financiele dienstverlening en vind jij grootzakelijke klanten een interessante portefeuille? Wil je wel klantcontact maar wel de tijd hebben voor een goed, inhoudelijk gesprek en hen begeleiden in het proces?


Interessante baan?
Solliciteer nu

Organisatie

Wat ga je doen

Als Klant Support Specialist draag je bij door het realiseren van een hoge klanttevredenheid. Je bent het telefonische aanspreekpunt voor de Grootzakelijke klanten van de bank. Je inventariseert, adviseert, leidt door of handelt klantvragen zelfstandig af op het gebied van (inter-)nationaal betalingsverkeer. Daarnaast heb je een regierol in de commerciële klantprocessen en je draagt bij aan een positieve klantbeleving. Een verantwoordelijkheid met impact, die je vormgeeft met een flexibele houding en uitstekende communicatievaardigheden, om zo een bijdrage te leveren aan een goede bereikbaarheid en excellente klantbediening voor deze klanten.


Functie

Opleiding in grote lijnen

Tijdens het opleidingsprogramma word jij in zeven weken volledig voorbereid om als Klant Support Specialist in de praktijk aan de slag te kunnen gaan. De eerste drie weken richten zich op basiskennis. De vier opeenvolgende weken word jij gekoppeld aan een buddy die jouw aanspreekpunt is en jou helpt met de benodigde vaardigheden en competenties te ontwikkelen.


Functie eisen

Must haves

Een MBO4 diploma met enkele jaren werkervaring of een HBO diploma;

Affiniteit met financiële dienstverlening en zakelijke klanten;

Communicatief vaardig in Nederlandse taal in woord en geschrift.

Ervaring met telefonisch klantcontact en een positieve. Enthousiaste houding.

Minimaal 32 uur per week beschikbaar.


Aanbod

een jaarcontract 

een salaris tussen de € 2.600,- en € 2.950,- b.p.m op basis van 36 uur en afhankelijk van werkervaring

goede secundaire voorwaarden als thuiswerkvergoeding incl internetvergoeding, reiskostenvergoeding, 8,33% vakantietoeslag, 13de maand, pensioen, 25 vakantiedagen;

goede begeleiding van B&P, leuke uitjes en feesten, workshops en gave vervolgopdrachten of een dienstverband na dit jaar bij de opdrachtgever.

B&P in beeld
Sollicitatieformulier
Voornaam is een verplicht veld.
Achternaam is een verplicht veld.
E-mailadres is een verplicht veld.
Telefoon is een verplicht veld.
Deel deze vacature
Whatsapp