fbpx

Kim Bosmann

Profielfoto Kim
Chief Happiness Officer
026 799 9099

Hi, ik ben Kim Bosmann en werk al sinds mei 2015 met veel plezier bij B&P. Toen ik hier begon nam ik ervaring mee vanuit een grote organisatie, waar ik op de HR afdeling werkte. Daarnaast had ik een eigen kleine onderneming waarin ik mensen coachte op het gebied van een gezonde leefstijl. Deze combinatie, van administratief alles op orde hebben volgens wet en regelgeving en het persoonlijke contact met mensen, bleek een goede basis voor hoe ik mij kan inzetten voor B&P.

Omdat ik B&P vanaf het prille begin ken en de groei mee heb gemaakt voelt het bedrijf heel eigen en heb ik mij veelzijdig kunnen ontwikkelen. Tot eind 2021 gaf ik sturing aan ons HR team; daar wordt ervoor gezorgd dat alles op rolletjes loopt. De medewerkers kennen ons en weten ons te vinden, dat werkt prettig.
Sinds begin 2022 kreeg ik een nieuwe uitdaging aangeboden en vervul ik sinds die tijd de rol van Chief Happiness Officer. Ik mag de happy-manager van het bedrijf zijn, zo leuk! Het is echt de meest creatieve kant van HR en het geeft mij de mogelijkheid om na te denken over wat iedereen blij maakt en binding geeft met B&P. Het warme gevoel van welkom zijn en bij elkaar horen is een belangrijk aspect. Zowel intern als extern krijgen alle collega's mijn aandacht. Dit loopt uiteen van het inrichten van kantoor tot het regelen van jubilea, verjaardagen, feesten en evenementen, opleidingsdagen. Ik inventariseer wensen en probeer steeds weer vernieuwend en origineel te zijn in de uitwerking hiervan. Ook hou ik mij bezig met ideeën rondom marketing en het inrichten daarvan en onze social media kanalen. 

Mijn werk is veelzijdig en uitdagend: ik heb de vrijheid om met eigen ideeën te komen en uit te zoeken waar we nog verbeterslagen kunnen maken. Mijn ambitie is om mijzelf te blijven ontwikkelen en beter te worden in wat ik doe, ik leer graag bij. We hebben een ontzettend leuk en gezellig team waardoor de sfeer alles behalve saai is. 

Wie is Kim? 

Belangrijk in de omgang met elkaar vind ik eerlijkheid en openheid. Ik ben het type: spijkers met koppen slaan. Daarnaast ben ik perfectionistisch en een controle-freak, niet altijd makkelijk als daar ook nog ongeduldigheid bij komt kijken. Gelukkig kan ik ook relativeren en blijf ik enthousiast. Onmisbaar in het geheel is voor mij humor, er is al zoveel serieus genoeg.

Wat doet Kim in haar vrije tijd? 

Omdat ik parttime werk heb ik nog genoeg tijd om met mijn gezin door te brengen. Met twee puberende kinderen heb ik ook daar mijn handen aan vol. Gelukkig ook tijd voor ontspanning en momenten van bijtanken; dit doe ik het liefst in het bijzijn van vrienden en het samen bezoeken van een goed festival of door lekker uit eten te gaan.