fbpx

Kim Bosmann

Profielfoto Kim
Chief Happiness Officer
026 799 9099

Hi, ik ben Kim Bosmann en werk al ruim 5 jaar met veel plezier bij B&P. Toen ik hier begon nam ik ervaring mee vanuit een grote organisatie, waar ik op de HR afdeling werkte. Daarnaast had ik een eigen kleine onderneming waarin ik mensen coachte op het gebied van een gezonde leefstijl. Deze combinatie, van administratief alles op orde hebben volgens wet en regelgeving en het persoonlijke contact met mensen, bleek een goede basis voor hoe ik mij kan inzetten voor B&P.

Omdat ik B&P vanaf het prille begin ken en de groei mee heb gemaakt voelt het bedrijf heel eigen en heb ik mij veelzijdig kunnen ontwikkelen. Momenteel geef ik sturing aan ons HR team; samen zorgen wij ervoor dat alles op rolletjes loopt. Onze taken liggen o.a. op het gebied van verloning, facturatie, contracten, dossierbeheer, screeningen en het te woord staan van medewerkers. De medewerkers kennen ons en weten ons te vinden, dat werkt prettig. Ik probeer een zo goed mogelijke schakel te zijn tussen de verschillende afdelingen om zo onze medewerkers en opdrachtgevers een vertrouwd gevoel te geven.

Mijn werk is veelzijdig en uitdagend: elke week kan anders zijn en er blijven regelmatig ontwikkelingen komen. Naast nieuwe regels waaraan wij moeten voldoen blijft het bedrijf groeien en veranderen. Als ik zie wat het nu in 5 jaar tijd heeft gedaan ben ik reuze benieuwd naar de komende 5 jaar en hou ik veel voor mogelijk. We hebben een ontzettend leuk en gezellig team waardoor de sfeer alles behalve saai is.

Wie is Kim? 

Belangrijk in de omgang met elkaar vind ik eerlijkheid en openheid. Ik ben het type: spijkers met koppen slaan. Daarnaast ben ik perfectionistisch en een controle-freak, niet altijd makkelijk als daar ook nog ongeduldigheid bij komt kijken. Gelukkig kan ik ook relativeren en blijf ik enthousiast. Onmisbaar in het geheel is voor mij humor, er is al zoveel serieus genoeg.

Wat doet Kim in haar vrije tijd? 

Omdat ik parttime werk heb ik nog genoeg tijd om met mijn gezin door te brengen. Met twee beginnend puberende kinderen, heb ik ook daar mijn handen aan vol. Gelukkig ook tijd voor ontspanning en momenten van bijtanken; dit doe ik het liefst in bijzijn van vrienden en het samen bezoeken van een goed festival.