Arnhem
40 uur per week
4.250
Information Technology

IT Security Officer

Als IT Security officer (IT Service Officer) zorg je ervoor dat de je de organisatie ondersteunt bij het uitvoeren van security assessments en audits, participeer je in projecten, assisteer je bij cyber security incident respons en lever je security advies. Kortom een boeiende, verantwoordelijk functie met veel uitdaging.

Interessante baan?
Solliciteer nu

Organisatie

Een toonaangevende Europese netbeheerder.

Functie

Uitvoeren van het volledige security assessment traject;

Dit gaat van de eerste scoping samen met de interne klant, tot en met het afstemmen van de opvolging van bevindingen met de technische IT specialisten. Gedurende het gehele proces moeten alle stakeholders op één lijn gehouden worden. Het doel is een project hun deliverables zo veilig mogelijk op te laten leveren. Naast eigen projecten is er ook een groot aantal SaaS-diensten die een security assessment moeten ondergaan.

  • Adviseren van projecten en collega's op het gebied van cyber security gerelateerde vraagstukken. Bij de klant lopen een boel innovatie- en vervangingstrajecten met een cybersecurity component waarbij ondersteunend advies gewenst is op het gebied van cyber security. Dit gaat van het opzetten van SSL verbindingen tot aan blockchain technologie;
  • Het oplossen en monitoren van security gerelateerde incidenten;
  • Bijwonen van security gerelateerde overleggen;

Functie eisen

De ideale kandidaat heeft kennis en ervaring in en met het (laten) uitvoeren van security assessments en pentesten. Heeft bij voorkeur een HBO studie in een Informatica richting of gerelateerd en minimaal 3 jaar relevante werkervaring als security officer of in een vergelijkbare functie. Ervaring met werken in een security team waarbij snel geschakeld moet kunnen worden tussen werkzaamheden en prioriteiten. Actuele kennis op het gebied van risicomanagement, SOC2 en ISO27001. Bij voorkeur een of meer relevante certificaten (CISSP, CISA) en bekend met system auditing. Goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal.

Aanbod
  • Detacheringsovereenkomst voor langere periode met optie tot verlenging;
  • Goed salaris max. € 4.250,- b.p.m. op basis van 40 uur per week en goede secundaire voorwaarden;
  • Opleidingsmogelijkheden;
  • Deelname aan leuke bijeenkomsten en uitjes georganiseerd door B&P Professionals;
  • Begeleiding, aandacht en betrokkenheid middels fieldmanagement;
  • Onderdeel van een bedrijf waarbij jij centraal staat.
B&P in beeld
Sollicitatieformulier
Voornaam is een verplicht veld.
Achternaam is een verplicht veld.
E-mailadres is een verplicht veld.
Deel deze vacature
Mail Whatsapp