fbpx
Apeldoorn
38 uur per week
2500-3350
Verzekeren

Intern Risicospecialist Verzekeren

Voor onze opdrachtgever, een grote landelijke verzekeraar, zoeken wij voor de regio Midden-Nederland een intern risicospecialist. Ben jij iemand met kennis van én ervaring op het gebied van zakelijke verzekeringen? Wil je werken in een klantgerichte organisatie met veel oog voor de mens? Dan is dit jouw baan!

Interessante baan?
Solliciteer nu

Organisatie

Jij gaat werken bij een grote landelijke verzekeraar met 8 verschillende clusters door heel Nederland. Als Intern Risicospecialist Verzekeren vertegenwoordig jij het cluster Midden Nederland. Het hoofdkantoor van dit cluster zit in Apeldoorn, maar er zijn ook vestigingen in Staphorst, Hoogeveen en Stadskanaal waar je mag werken. Thuiswerken blijft een groot recht en is volledig ingevoerd en gefaciliteerd binnen de organisatie.

Functie

Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar een enthousiaste collega die de zakelijk verzekeringsadviseurs gaat ondersteunen. Daarnaast voorzie je ook zakelijke klanten van telefonisch advies. Je bereidt dossiers voor en handelt deze af, behandelt klantvragen en werkt actief mee om de afdeling verder vorm te geven. Daarnaast ben je de aanvulling op ons Adviescentrum. Je neemt telefoontjes over om inhoudelijk zakelijk advies te geven.

Uiteraard zijn we een commercieel team. Concludeer je dat een klant graag een uitgebreider advies wenst, of zie je dat er veel veranderd is in zijn of haar situatie? Je signaleert deze kans en neemt proactief contact op en plant indien nodig een afspraak voor de (inkomens)adviseur. Op deze manier onderhoud je de relaties. Ten slotte zorg je ervoor dat alle informatie en afspraken goed en nauwkeurig worden vastgelegd in onze systemen.

Functie eisen

Gezien de veranderingen die de organisatie willen doormaken zoeken we medewerkers die met initiatief en energie een uitdaging niet uit de weg gaan.

Jij staat bekend om je klantvriendelijke instelling. Je kunt goed luisteren, adviseren en je werkt accuraat. Daarnaast zie je kansen en weet je deze optimaal te benutten. Je bent flexibel en zoekt actief de samenwerking op met je collega’s. Je bent bereid om 24-38 uur in de week te werken en vindt het geen probleem om incidenteel vanuit andere vestigingen te werken.

Daarnaast beschik je over de volgende kwalificaties:

  • mbo+/hbo werk en denkniveau;
  • Je beschikt minimaal over Wft Basis, Wft Schade Zakelijk en bent bereid Wft Inkomen te behalen;
  • Je kunt je goed verplaatsen in de klant en zijn/haar belangen en behoeftes.
  • Werkervaring binnen de verzekeringsbranche, bij voorkeur met zakelijke klanten.
Aanbod

Een prettige werksfeer, aandacht voor elkaar en een goede samenwerking. Jouw ontwikkeling wordt volop gestimuleerd.

Ook krijg je:

  • Korting op je verzekeringen;
  • Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met perspectief voor de toekomst;
  • Een goed salaris (€2700-€3600 bpm), 13e maand en andere goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
B&P in beeld
Sollicitatieformulier
Voornaam is een verplicht veld.
Achternaam is een verplicht veld.
E-mailadres is een verplicht veld.
Telefoon is een verplicht veld.
Deel deze vacature
Whatsapp