fbpx
Amersfoort
36 uur per week
3500-4200
Bancair Particulier

Hypotheekspecialist Ondernemer in Privé

Stel je eens voor… dat jij ervoor zorgt dat onze intermediairs en adviseurs zich volledig kunnen richten op dat waar zij goed in zijn: adviseren in hypotheken. Zij blij, jij blij! Met jou erbij als hypotheekspecialist maken we dit samen mogelijk. Wij gaan jou in je kracht zetten in een dynamische omgeving zodat jij straks jouw expertise kunt inzetten en volwaardig sparringpartner bent voor onze intermediairs en adviseurs. Jij stelt de juiste vragen, geeft het passende antwoord en dat allemaal op het gebied van hypotheken. Dit doe jij veelal telefonisch, maar wij gebruiken ook andere digitale contactmogelijkheden Zo weten onze intermediairs en adviseurs tot in detail hoe zij hun aanvragen moeten regelen. Samen zorgen wij dat de consument verantwoord kan wonen in zijn of haar droomhuis.

Interessante baan?
Solliciteer nu

Organisatie

Een grote landelijke opdrachtgever binnen de bancaire sector.

Functie

Acceptatie

Je beoordeelt en analyseert complexe en voornamelijk hypotheekaanvragen van ondernemers in privé binnen de vastgestelde kaders. Het wordt juist gewaardeerd dat je op een verantwoorde manier buiten de kaders, regels en richtlijnen van het kredietbeleid meedenkt. Soms krijg je te maken met verschillende visies op een dossier, maar dankzij jouw ervaring weet je dit functioneel in te zetten met oog op het resultaat. Je houdt rekening met het klantbelang, en geeft op basis van de beschikbare gegevens een bindend advies.

Overdracht deskundigheid

Je adviseert en informeert diverse stakeholders in verschillende werk- en projectgroepen. Je draagt je kennis op jouw aandachtsgebied over aan collega's, zodat zij hun functie professioneler kunnen uitvoeren. De specialist is een sparringpartner voor het management, draagt de bedrijfsvisie uit en is enthousiast, positief, stressbestendig, motiverend en inspirerend. Je neemt je verantwoordelijkheid waar nodig en bent in staat tot zelfreflectie, je hebt een duidelijke toekomstvisie met een portie lef.

Verbetervoorstellen

Je signaleert verbeter-/knelpunten in producten, diensten, processen en procedures. Je gaat na op welke wijze deze kunnen worden opgelost en doet naar aanleiding van je bevindingen voorstellen voor aanpassingen/vernieuwingen van processen, procedures e.d. en bespreekt dit met jouw leidinggevende. Je vervult hierin een voortrekkersrol.

Functie eisen

 • Jij bent gedreven, hebt vakkennis en jij bent bereid vanuit intrinsieke motivatie de klant en medewerkers te helpen
 • Jij houdt van een uitdaging en functioneert goed binnen een dynamische afdeling, waarbij systemen en processen continu aan verandering onderhevig zijn
 • Jij hebt kennis van de financiële dienstverlening op HBO niveau met ruime werkervaring op het gebied van zakelijke beoordelingen
 • Jij bent in het bezit van WFT Basis, vermogen en hypothecair
 • Jij bent in het bezit van bijvoorbeeld zakelijke kredietverlening dan wel hebt kennis op het gebied van balans en kasstroomanalyse
Aanbod
 • Detacheringscontract voor bepaalde tijd (langdurig),
 • salaris tussen de € 3.500,- en € 4.200,- op basis van 36 uur afhankelijk van ervaring en specialisme, pensioen, reiskosten, vakantiegeld, vakantiedagen, opleidingen etc.
 • Deelname aan leuke bijeenkomsten en uitjes georganiseerd door B&P Professionals.
 • Begeleiding, aandacht en betrokkenheid middels fieldmanagement;
 • Mogelijkheid tot het volgen van opleidingen;
 • Onderdeel worden van een leuke en informele organisatie waar de mens centraal staat.
B&P in beeld
Sollicitatieformulier
Voornaam is een verplicht veld.
Achternaam is een verplicht veld.
E-mailadres is een verplicht veld.
Deel deze vacature
Whatsapp