fbpx
Capelle aan den IJssel
38 uur per week
2700-3500
Bancair Particulier

Hypotheekacceptant

Heb jij ervaring in hypothecaire dienstverlening? Ken jij het vak Hypotheekacceptant als geen ander? Ben je nieuwsgierig naar de ontwikkelingen in deze dynamische branche en toe aan een andere werkomgeving? Heb je een kritische blik en staat klanttevredenheid bij jou hoog in het vaandel? Lees dan snel verder!

Voor onze klant in Capelle aan den IJssel zijn wij op zoek naar meerdere Hypotheekacceptanten.

Interessante baan?
Solliciteer nu

Organisatie

Quion is een van de grootste hypothecaire dienstverleners van Nederland. Zij begeleiden met trots het beheer van hypotheken en consumptief krediet voor gerenommeerde nationale en internationale financiële organisaties. Voor deze organisaties zijn zij dé business partner die hen helpt om hun klanten succesvol te bedienen.

Werken bij Quion betekent werken in een dynamische organisatie die een spilfunctie vervult in de hypotheekmarkt. Quion groeit en zoekt collega’s die binnen een informele, persoonlijke cultuur mee willen bouwen aan een hoogwaardige, professionele dienstverlening. Onze medewerkers zijn integer, klantgericht en dienstverlenend. Daarbij zijn zij ambitieus, veranderingsbereid en voelen zij zich integraal verantwoordelijk voor hun eigen resultaten en de resultaten van Quion.

Functie

De basis van jouw werk? Dat is het laten uitkomen van de droom van veel van jouw klanten: het hebben van een eigen huis. Als Hypotheekacceptant ben jij dé specialist op het gebied van het accepteren en toetsen van hypotheekaanvragen. Jij beoordeelt de aanvraag en bepaalt of deze volgens de normen van de geldverstrekker geaccepteerd kan worden. Ook beoordeel jij of de hypotheek aan de klant verstrekt kan worden. Je spart regelmatig met het intermediair over (toekomstige) hypotheekdossiers. Dit doe je om zo snel mogelijk duidelijkheid te kunnen geven aan de klant omtrent de haalbaarheid van zijn hypotheek.

Kortom, als Hypotheekacceptant:

 • Controleer en beoordeel je de aangeleverde documenten op juistheid en correctheid;
 • Verstrek je telefonische- en schriftelijke informatie over de voortgang van dossiers;
 • Begeleid je het intermediair om de kwaliteit van het aanvraagproces (continue) te verbeteren.

Functie eisen

Feedback geven en vragen is je 2e natuur. Je krijgt energie van het samenwerken in een complexe omgeving en je ziet kansen voor ontwikkeling. Je gaat voor resultaat en je durft voor je mening uit te komen. Als Hypotheekacceptant ben je van nature dienstverlenend ingesteld en heb je klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Je bent analytisch sterk en je hebt een goed cijfermatig inzicht.

 • Verder beschik je aantoonbaar over minimaal MBO niveau 4 werk- en denkniveau, bij voorkeur in een financiële/ economische richting;
 • Heb je ruime recente ervaring (minimaal 1-2 jaar) als Hypotheekacceptant;
 • Heb je bij voorkeur ervaring met QSP (systeem waar Quion mee werkt);
 • Ben je minimaal in bezit van je WFT basis en ben je bereid om Hypothecair Krediet en Vermogen te halen;
 • Heb je ervaring met (telefonisch) klantcontact;
 • Beheers je de Nederlandse taal goed in woord en geschrift.
Aanbod
 • Detacheringsovereenkomst voor bepaalde tijd met optie tot verlenging;
 • Uitstekend salaris en goede secundaire voorwaarden als reiskosten, vakantiegeld, vakantiedagen en pensioen conform CAO, afhankelijk van ervaring (range ligt tussen de € 2.700,- en € 3.500,- b.p.m.);
 • Deelname aan leuke bijeenkomsten en uitjes georganiseerd door B&P Professionals;
 • Begeleiding, aandacht en betrokkenheid middels fieldmanagement;
 • Mogelijkheid tot het volgen van opleidingen;
 • Onderdeel worden van een leuke en informele organisatie waar de mens centraal staat.
B&P in beeld
Sollicitatieformulier
Voornaam is een verplicht veld.
Achternaam is een verplicht veld.
E-mailadres is een verplicht veld.
Deel deze vacature
Whatsapp