fbpx
Header Blog Bericht
Tijn Langenberg

Hier staat jouw ontwikkeling centraal

Daniël Kortland

Financieel Economisch Medewerker bij opdrachtgever RVO

“Ik kwam binnen als jonkie en heb me hier pijlsnel ontwikkeld.”

Hoi, ik ben Daniël Kortland en ik werk nu 3,5 jaar bij B&P. Na mijn opleiding Commerciële Economie startte ik op de interne marketingafdeling. Daarna ging ik vanuit B&P Public in opdracht bij externe bedrijven, om daar aan diverse projecten te werken. Die switch staat centraal in mijn ontwikkeling, waar ik nu middenin zit.

Van intern naar extern

Hoewel ik het heel leuk vond op de interne werkvloer, past extern werken ook heel goed bij me. Detachering bij B&P wordt goed aangepakt: ik ben nu nog bijna even betrokken bij het bedrijf als ik was toen ik intern werkte. Ik voel me geen buitenstaander en hoor er nog steeds bij. Mijn collega’s bij B&P bellen me dan ook regelmatig, om me op de hoogte te houden van ontwikkelingen én om op de hoogte te blijven van mijn ontwikkeling bij de opdrachtgever. Maar de gesprekken zijn vooral informeel; even bellen over een voetbalwedstrijd is hier heel gewoon, maar een vraag zoals “hoe is het met je” ook. Door die informaliteit en warmte voel je je hier al snel thuis, of je nou intern werkt of met detachering bij B&P.

De rode draad in mijn ontwikkeling

Werken in opdracht is heel goed geweest voor mijn ontwikkeling. B&P heeft altijd een coachende factor in het detacheringsproces gevormd. Wanneer zij komen met projecten en opdrachtgevers die mij aanspreken, zet ik steeds weer een nieuwe stap in mijn loopbaan. Samen met B&P bespreek ik de mogelijkheden en kijk ik welke functies van toegevoegde waarde zijn voor mijn carrière. Daarnaast vergoedt B&P cursussen en trainingen voor mij en mijn collega’s, zodat we kunnen groeien in het vakgebied waar wij een toekomst in zien. Voor mij was dat een training over de Participatiewet. B&P heeft dat voor mij in gang gezet omdat ik uiteindelijk graag aan de slag wil als Inkomensconsulent bij een gemeente. Ik heb al een voorproefje van het werk meegekregen via B&P bij de gemeente Rotterdam, maar wel voor een andere regeling. In de toekomst wil ik dit dus ook doen voor de Participatiewet. Met de hulp van B&P gaat dat lukken, daar ben ik zeker van.

Ik ben dankbaar voor alle mogelijkheden die dit bedrijf me heeft gegeven. Ik kwam binnen als jonkie, maar door hun vertrouwen heb ik me in deze 3,5 jaar pijlsnel ontwikkeld.

Klaar om jouw ontwikkeling te ontketenen?

Benieuwd hoe jij jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling in gang kunt zetten? Neem een kijkje tussen onze vacatures of neem contact met ons op.

B&P in beeld