fbpx
Header Nieuws Bericht
Donny de Vos

Heel veel succes Niek!

Na ruim 3,5 jaar betrokken te zijn geweest bij onze organisatie, nemen wij afscheid van onze fijne collega Niek van der Woude. Wij zijn hem ontzettend dankbaar en wensen hem ook heel veel succes met zijn nieuwe uitdaging! Wil jij weten wat zijn volgende stap is? Lees dan verder!

Vlak nadat ik in 2017 afgestudeerd ben, ben ik in dienst gekomen bij B&P Professionals. In het begin ben ik ongeveer 2,5 jaar gedetacheerd geweest en heb ik meerdere opdrachten mogen uitvoeren. Mijn eerste opdracht was als Assistent Accountmanager MKB A. Vrij snel daarna heb ik meerdere opdrachten kunnen uitvoeren als Assistent Accountmanager MKB B en heb ik mijn laatste opdracht uitgevoerd als Accountmanager MKB A. Bij al mijn opdrachten ben ik actief geweest binnen de Rabobank.

Na mijn periode als gedetacheerde kreeg ik de kans om bij B&P Professionals intern in dienst te komen als accountmanager. Ik stond opgesteld voor de zakelijke contacten, dus met de managers van onze gedetacheerden. Vaak ging ik samen met Kim Bosmann op werkbezoek bij medewerkers en had ik veel contact met managers. Zij konden bij mij terecht voor vragen over de opdracht, over medewerkers, maar ook als ze tegen bepaalde zaken aanliepen.

Als ik mijn stageperiodes vanuit mijn opleiding meereken ben ik ongeveer 5 jaar actief geweest binnen de financiële dienstverlening waarbij ik me op veel vlakken en mede dankzij B&P Professionals heb kunnen ontwikkelen tot de professional die ik nu ben.

Nu is voor mij het moment aangebroken om eens in een andere sector te gaan werken en daarom zal ik B&P Professionals gaan verlaten. Per 1-12-2020 treed ik in dienst bij mténv, onderdeel van Continu, als accountmanager Arbeidsbemiddeling/Adviseur Woningcorporaties. Met deze stap wil ik mijzelf verbreden door eens in een andere keuken te kijken die een andere sector bediend.

Ik wil iedereen bedanken voor de afgelopen 3,5 jaar en wens iedereen veel succes bij zijn of haar ontwikkeling. B&P Professionals, samen komen jullie verder! ;-)

Niek van der Woude

Profielfoto Niek Van der Woude
B&P in beeld