fbpx
Header Nieuws Bericht

Heel veel succes Leon!

Na 14 maanden bij B&P in dienst te zijn geweest zal Leon in dienst treden bij de Rabobank! Wij willen Leon bedanken voor zijn geweldige inzet en wensen hem dan ook alle geluk toe in de uitdagingen die op zijn pad zullen komen. Ook Leon heeft een persoonlijk bericht voor B&P. Wil jij weten wat hij te vertellen heeft? Lees dan vooral verder!

Bericht van Leon voor B&P

Mijn eerste contact met B&P was zoals al het contact met B&P is: prettig en eerlijk. Een onbekend nummer belde mij op en zei; ik ben Donny van B&P Professionals en ik heb een leuke uitdaging voor je bij de Rabobank. Let’s meet in Arnhem!

Ik houd van openheid, soepele gesprekken, een ontspannen sfeer en van waarmaken wat je beloofd. Donny gaf dat gevoel vanaf het eerste moment. Ik was meteen overtuigd en niet veel later was de start bij B&P begonnen. Ik ben B&P erg dankbaar voor deze kans, hun kruiwagen bij de Rabobank en het superleuke contact met iedereen van B&P.  

Ik heb een periode gekend waarbij plezier in mijn werk ontbrak. Sinds mei vorig jaar beleef ik weer veel plezier in mijn werk. Mijn dank voor B&P om dat weer te helpen realiseren. Jullie maakte waar wat jullie beloofden. 

Vanuit mijn thuiswerkplek wens ik jullie heel veel plezier, gezondheid en geluk toe.

Nieuws Bericht Leon
B&P in beeld