fbpx
Header Blog Bericht
Niek Bleumink

Goede voornemens!

Officieel mag het tot 6 januari (Driekoningen), maar bij B&P Professionals wensen we elkaar gewoon het hele jaar door het beste toe. Dus via deze eerste blog van 2020 wens ik jullie allemaal de beste wensen toe. Een groot deel van de collega’s heb ik persoonlijk al een mooi en gezond 2020 toegewenst tijdens onze nieuwjaarsbijeenkomst. We hebben stil gestaan bij afgelopen jaar en de plannen voor komend jaar. Ik proefde dat iedereen er veel zin in heeft om er met elkaar weer een leuk en succesvol jaar van te maken!

Vol gas het nieuwe jaar in!

Mooie resultaten halen met elkaar, tevreden opdrachtgevers en veel werkplezier; dat zijn de goede voornemens van B&P Professionals. Die goede voornemens spreken we in januari met elkaar af en daar houden we ons ook aan. Dat doen we door gedurende het jaar keihard te werken voor onze opdrachtgevers, goede resultaten voor ze te boeken en goed in contact met ze te blijven. Om dat te realiseren, helpen we onze collega’s op verschillende manieren. Onze accountmanagers Kim en Niek brengen regelmatig een bezoek aan onze collega’s op locatie. Ze begeleiden en coachen ze tijdens hun opdracht en faciliteren ze om het beste uit zichzelf en de opdracht te halen.

Als je werkzaam bent via B&P sta je er nooit alleen voor; er is een heel team voor je beschikbaar om je op verschillende manieren te helpen. Samen komen we verder, daar geloven we in. Dat is ons goede voornemen. Dat was het de afgelopen jaren en dat zal het de komende jaren ook zijn. En eigenlijk is ‘goed voornemen’ niet de juiste omschrijving, want dat zou betekenen dat je je er niet aan kunt houden en er mee ophoudt. Dat is niet wat we bij B&P als goed voornemen zien. Wij doen niet aan loze woorden, vage beloftes of leuke praatjes die we alleen in het begin van het jaar volhouden. Onze goede voornemens zijn oprecht, daar gaan we voor en die houden we het hele jaar door vast. Dag in, dag uit. En met elkaar, want samen komen we verder!

p.s. Is het wellicht jouw goede voornemen om een nieuwe uitdaging aan te gaan bij een mooie opdrachtgever? Neem dan eens contact op met B&P Professionals. We gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden die er zijn voor jou.

Niek Bleumink
Directeur B&P Professionals 

B&P in beeld