fbpx
Diverse locaties in heel Nederland
36 uur per week
2100-4750
Finance

Financieel Professional

Staat die passende vacature er op dit moment niet tussen? En wil je graag onderdeel van ons team uitmaken?

Wordt interim professional bij B&P Professionals!

Heb jij al minimaal 1 jaar werkzaam binnen het bank- en/of verzekeringswezen en ben je toe aan actie? Zoek jij een veranderende werkomgeving waarin jij continu wordt uitgedaagd en je voortdurend moet presteren op het hoogste niveau? Denk dan eens na over een rol als interim professional bij B&P Professionals!

Interessante baan?
Solliciteer nu

Organisatie

Het detacheringsbureau dat professionaliteit een gezicht geeft!

B&P Professionals is een landelijk werkend detacheringsbureau uit Arnhem. Wij bemiddelen zowel ervaren als startende professionals binnen de zakelijke dienstverlening, financiële dienstverlening en publieke sector. De focus ligt daarbij op de vakgebieden Service & Advies, Zakelijke & Hypothecaire Financieringen en CDD & Compliance. Daarbij kijken wij verder dan het papiertje. Wij zijn oprecht geïnteresseerd in zowel de kandidaat als de werkgever. Op basis van persoonlijke drijfveren maken wij de juiste match.

Wij geloven dat gelukkige mensen productiever zijn. Daarom kijken wij naar de mens achter het cv. Wat is jouw ambitie en intrinsieke motivatie? Naast de privé-situatie kijken we ook naar de cultuur die het beste bij jou past. Al onze gedetacheerden hebben een eigen contactpersoon. Deze stippelt samen met jou een carrière-pad uit. Want onze mensen moeten zich als een vis in het water voelen. Als mensen zich gewaardeerd en op hun plek voelen halen ze het beste uit zichzelf. Daar geloven we bij B&P Professionals stellig in. Als jij door ons wordt bemiddeld, maak je deel uit van een hechte, loyale groep mensen bij wie je altijd terecht kunt.

Functie

Als interim professional bij B&P Professionals werk jij aan je ontwikkeling en maak je serieus stappen in jouw carrière! Stilstand is achteruitgang vinden wij. Dit doe je door de juiste mix van uitdagende opdrachten op veranderende locaties binnen heel Nederland, het volgen van opleidingen op het gebied van kennis en vaardigheden en door actieve begeleiding vanuit B&P Professionals.

Functie eisen

Jij bent ambitieus en wilt investeren in jouw eigen ontwikkeling. Je bent flexibel en reisbereid binnen geheel Nederland, maar thuiswerken en op afstand zijn tegenwoordig meer regel dan uitzondering. Een stuk ondernemerschap en de drive om continu op topniveau te presteren typeren jou. Daarnaast heb jij enige of juist ruime ervaring opgedaan binnen het bank- of verzekeringswezen en ben of heb jij:

  • Minimaal een afgeronde hbo-opleiding;
  • Fulltime beschikbaarheid (36 uur)
  • Rijbewijs.
Aanbod

We bieden jou een voortdurende veranderende werkomgeving gecombineerd met een persoonlijk groeipad naar jouw stip op de horizon. Daarin proberen wij jou zo goed mogelijk te faciliteren door middel van uitdagende opdrachten, opleidingen en cursussen. Ook fungeren wij als klankbord, aanjager en spiegel wanneer dat nodig is. Tevens kom je periodiek samen met jou collega gedetacheerden bijeen om te sparren over jullie ervaringen, kennis te delen en gewoon gezellig bij te kletsen tijdens een gezamenlijke activiteit.

  • We bieden jou een salaris dat gemiddeld genomen zal liggen tussen de €2100 en €4000, afhankelijk van kennis en ervaring;
  • Dat vullen we verder aan met 25 vakantiedagen, een collectieve pensioenregeling en een goede mobiliteitsregeling;
  • Vakantiegeld 8,33%
  • Samen met jou werken we aan je persoonlijke ontwikkeling.
B&P in beeld
Sollicitatieformulier
Voornaam is een verplicht veld.
Achternaam is een verplicht veld.
E-mailadres is een verplicht veld.
Telefoon is een verplicht veld.
Deel deze vacature
Whatsapp