fbpx
Enschede
40 uur per week
3500-4300
Bancair Particulier

Financieel Adviseur (Hypotheekadviseur)

Heb jij kennis van én ervaring met het adviseren en afsluiten van complexe financiële producten? En ben je op zoek naar een afwisselende functie met een grote mate van zelfstandigheid? Dan hebben wij dé baan voor jou!

Interessante baan?
Solliciteer nu

Organisatie

Univé is een coöperatie en dat betekent: krachten bundelen en risico’s delen. Univé Oost is één van de 8 regionale coöperaties. Het werkgebied is Twente, de Achterhoek en de Liemers. Met 14 winkels in het werkgebied, is er voor de klant altijd een adviseur van Univé in de buurt. De ongeveer 110 adviseurs van Univé Oost worden vanuit Enschede en Groenlo regionaal ondersteund door een groep collega’s die zich bezighouden met financiën, marketing, communicatie, P&O, ICT en compliance.

Functie

Als financieel adviseur ben je van alle markten thuis. De koop van een woning is vaak de belangrijkste aankoop in een mensenleven. Je adviseert (potentiële) klanten over hun hypotheek en levensverzekeringen. Je advies leg je vast in een adviesrapport. Vervolgens zet je je advies om in een offerte en begeleid je het volledige traject.

Verder ben en word jij als financieel adviseur samen met jouw collega’s hét gezicht van Univé Oost op het gebied van hypotheken. Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden van de bestaande portefeuille en voor het werven van nieuwe hypotheekklanten. Hiervoor maak je gebruik van leads van collega’s en je netwerk. Ook zet je samen met de marketingafdeling commerciële acties op. 

Functie eisen

 • Je hebt ervaring als hypotheek-/financieel adviseur;
 • Je bent integer, analytisch sterk, commercieel en communicatief sterk;
 • Je hebt minimaal MBO4 werk- en denkniveau of HBO;
 • Je hebt de Wft diploma Hypothecair Krediet en Vermogen;
 • Je hebt alle andere Wft diploma’s of bent bereid deze te behalen;
 • Je hebt het diploma hypothecair planner/erkend financieel adviseur of bent bereidt deze te behalen.
Aanbod
 • Fijne werksfeer: plezier hebben in je werk staat bij ons voorop;
 • Salaris tussen €3500 - €4300 o.b.v. fulltime dienstverband en kennis en ervaring;
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder een dertiende maand, bedrijfsfitnessregeling, een goede pensioenregeling, kortingen op verzekeringen, reiskostenvergoeding en een goede studieregeling;
 • Bij deze functie hoort uiteraard een laptop en mobiele telefoon;
 • Wij bieden jou een tijdelijk contract voor de looptijd van één jaar, met de intentie om je uiteindelijk een vast dienstverband aan te bieden.
B&P in beeld
Sollicitatieformulier
Voornaam is een verplicht veld.
Achternaam is een verplicht veld.
E-mailadres is een verplicht veld.
Telefoon is een verplicht veld.
Deel deze vacature
Whatsapp