fbpx
36 uur per week
Sociaal Domein

Financieel administratief medewerker

Ben je als financial werkzaam bij de overheid of ambieer jij een stap naar de overheid en wil je meer afwisseling en werken bij uitdagende opdrachtgevers? Je wilt werken in een omgeving die kennis combineert met de juiste vaardigheden om zo een steentje bij te dragen aan de maatschappij. Dan zoeken wij jou!


Interessante baan?
Solliciteer nu

Organisatie

B&P Professionals is een landelijk werkend detacheringsbureau gevestigd in Arnhem. Wij bemiddelen zowel ervaren als startende professionals binnen de zakelijke dienstverlening, financiële dienstverlening en publieke sector. We hebben klanten als grote banken, verzekeraars, intermediairs, gemeenten, rijksoverheid, woningcorporaties en hoge scholen. B&P heeft ruime ervaring en een groot netwerk binnen de publieke sector. Wij kijken verder dan een cv en zijn oprecht geïnteresseerd in jou als kandidaat. Op basis van competenties en persoonlijke drijfveren maken wij de juiste match bij onze opdrachtgevers. Ons motto: Samen Komen We Verder!


Functie

Ben je als financial werkzaam bij de overheid of ambieer jij een stap naar de overheid en wil je meer afwisseling en werken bij uitdagende opdrachtgevers? Je wilt werken in een omgeving die kennis combineert met de juiste vaardigheden om zo een steentje bij te dragen aan de maatschappij. Wij stimuleren jouw persoonlijke ontwikkeling en brengen je in contact met die interessante opdrachtgevers.

 

Samen met je team draag jij er zorg voor de opdrachtgever de cijfers op orde heeft. Dat betekent dat jij in deze functie echt kunt bijdragen aan de juiste cijfers en aan jouw ontwikkeling van je vakgebied. Je bent vraagbaak van de financiële administratie van je collegae binnen het team, de financieel adviseurs en de vak - afdelingen binnen de organisatie. In deze functie werk je niet alleen samen met hen, maar ook met de financieel adviseurs en de vak - afdelingen, en zorg je ervoor dat de financiële processen op orde zijn en er een volledige, tijdige en juiste financiële administratie van de opdrachtgever.


Functie eisen

Wat neem jij mee?

·         tenminste een afgeronde mbo/hbo-opleiding;

·         kennis en ervaring van beheren, beoordelen en controleren van financiële administratie en processen;

·         Affiniteit met cijfers. Werkervaring in een financiële functie bij een gemeente of overheidsorganisatie is een pré, maar niet noodzakelijk.

·         creatief en durft buiten de gebaande paden te gaan om een juiste oplossing te creëren en hebt een open houding;

·         proactief, kritisch en nieuwsgierig;

·         initiatiefrijk, politiek-, bestuurlijk- en organisatiesensitief;

·         iemand die graag samenwerkt en zijn/haar Nederlands goed beheerst;

·         hands-on ingesteld en samenwerkingsgericht.


Aanbod

Wat krijg je van ons?

  • Een goed salaris marktconform overheid
  • Een unieke stap in de (semi)overheid  
  • 25 vakantiedagen per jaar
  • Direct aan de slag bij een mooie opdrachtgever
  • Focus op jouw ontwikkeling 
  • Opleidingsmogelijkheden


B&P in beeld
Sollicitatieformulier
Voornaam is een verplicht veld.
Achternaam is een verplicht veld.
E-mailadres is een verplicht veld.
Telefoon is een verplicht veld.
Deel deze vacature
Whatsapp