fbpx

Dylan Tilburg

Recruiter Public
026 799 9099

Mijn naam is Dylan Tilburg. Recruiter bij B&P Professionals voor de publieke sector. 
Dit houdt in dat ik fungeer en verantwoordelijk ben binnen verschillende werkvelden.
Gemeente, overheid en andere opdrachtgevers zijn mij dan ook niet onbekend. Ik krijg energie van het creëren van win-win situaties. Hiermee doel ik op een prettige samenwerking tussen jou als professional, de opdrachtgever en wij als detacheerder.
Ben je op zoek naar een uitdaging binnen de publieke sector? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. 
Het bewerkstelligen van het verkrijgen van een kans, je ontzorgen tijdens je sollicitatie en oog hebben voor de toekomst zijn componenten die hoog bij mij in het vaandel staan.
‘’Samen komen we verder’’. Door verder te kijken dan wat nodig is, de toegevoegde waarde van jou kenbaar te maken en tevens stapsgewijs het sollicitatieproces te doorlopen hoop ik samen tot een mooi resultaat te komen. Ook op het moment dat het spaak loopt kijk ik voorruit en pak ik kansen voor onze mensen met beide handen aan.

Wie is Dylan?

Ik ben een energieke, enthousiast en empathisch persoon. Het heeft me altijd al geïnteresseerd om mijzelf te verplaatsen in een ander en de redenatie te achterhalen. Ik kom oorspronkelijk uit de regio Den Haag, heb de nuchterheid en directheid meegenomen naar Arnhem, gepaard met respect en humor.

Wat doet Dylan in zijn vrije tijd?

Voorheen heb ik topsport bedreven binnen de sport Atletiek. In 2016 heb ik het Junioren NK gewonnen op de 400m sprint. Aan winnaarsmentaliteit ontbreekt mij dan ook weinig. Dit probeer ik ook dagelijks in mijn werk terug te laten komen. 
‘’Werken aan de beste versie van jezelf’’ een belangrijke kernwaarden die ik vroeger meegekregen heb. Dit doe ik o.a. door dagelijks de sportschool op te zoeken om in ieder geval mijn fysiek op pijl te houden en zowel mentaal als fysiek fit te zijn.