fbpx

Donny de Vos

Directeur Recruitment
026 799 9099

Hoi! Ik ben Donny de Vos en ik ben medeoprichter van B&P Professionals en hou mij voornamelijk bezig met het recruitment gedeelte binnen de organisatie. Daarnaast ben ik vraagbaak en adviseur.

Mijn achtergrond is Personeel & Organisatie (HRM tegenwoordig) en ik heb me al vanaf mijn studietijd bezig gehouden met werving & selectie en detacheren van bancair professionals. Feitelijk heb ik niks anders gedaan dan dit. Tijdens mijn studie had ik overigens wel andere bijbaantjes, o.a. in de horeca en dan met name in de keuken van diverse restaurants.

Ik ben verantwoordelijk voor Recruitment samen met mijn team. Wij zorgen voor de juiste match en het bemiddelen van professionals bij onze opdrachtgevers! Mocht jij geïnteresseerd zijn in een van onze diensten, dan kom ik graag met jou in contact en kijk ik graag samen met jou wat B&P voor jou kan betekenen!

Wie is Donny?

Als typische ADHD’er ben ik druk, enthousiast, avontuurlijk, impulsief, chaotisch en heb ik een enorme drive in mijn werk en een hyper focus! Bovendien help ik medewerkers graag om een stap verder te komen.

Wat doet Donny in zijn vrije tijd?

Ik ben getrouwd met mijn lieve, mooie vrouw Debbie en heb 3 kinderen. Ik ben ontzettend bourgondisch en hou dan ook van eten en drinken, wat inhoudt dat ik regelmatig samen met mijn vrouw in restaurants of op terrassen te zien ben. Daarnaast hou ik van reizen en gaan we regelmatig weekenden weg met onze camper. Onze droom is dan ook om ooit enkele maanden door Europa te reizen. Ook ben ik een echte voetbalfanaat en vind het dan ook geweldig om een mooie pot voetbal te kunnen analyseren. Wil je meer weten over mij, mijn werk of wat ik voor je kan betekenen? Neem dan contact op met mij, want ‘Samen komen we verder!’