Header Pand Voorkant

Dieuwertje Wittenaar

Dieuwertje Wittenaar | B&P Professionals
HR-stagiair
026 799 9099

Mijn naam is Dieuwertje Wittenaar en ik ben 21 jaar oud. Ik ben afkomstig en woonachtig in Nijmegen. Ik ben sinds deze week begonnen als HR-stagiaire binnen B&P Professionals. Momenteel volg ik de opleiding Human Resource Management op de HAN in Nijmegen. Dit is een 4-jarige opleiding waarin ik breed wordt opgeleid als HR-medewerker. Ik zit nu in mijn derde jaar. Twee jaar lang heb ik theoretische kennis opgedaan over het HR-vak en nu mag ik deze kennis gaan toepassen in de praktijk. Hier heb ik ontzettend veel zin in.

Voor nu is mijn doel om alles uit mijn HR-stage te halen bij B&P Professionals. Ik zie veel ontwikkelingsmogelijkheden binnen deze organisatie. Op maandag, dinsdag en vrijdag ben ik werkzaam op de HR-afdeling en op donderdag bij Recruitment. Door deze combinatie vergroot ik mijn kennis en werkervaring. Naast mijn stage ben ik werkzaam als verkoopmedewerker bij een kledingwinkel in Nijmegen. Ik ben nu 2,5 jaar werkzaam in de Retail. Dit doe ik met veel plezier, omdat ik het leuk vind om klanten te adviseren en tevreden de winkel te laten uitlopen. Daarnaast heb ik ook een passie voor mode.

Wie is Dieuwertje?

Zelf ben ik ondernemend en leergierig. Ik hou van nieuwe dingen uitproberen en ik ga geen nieuwe uitdagingen uit de weg. Daarnaast vind ik het belangrijk dat ik mijzelf blijf ontwikkelen, zowel privé als werkgericht. In mijn ogen kan je nooit uitgeleerd zijn.

Wat doet Dieuwertje in haar vrije tijd?

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om naar festivals te gaan en houd ik ervan om samen met vriendinnen uit eten te gaan. Ook ben ik vaak in de sportschool te vinden en vind ik het leuk om te koken. Mijn guilty pleasure is om op mijn vrije dag een heel seizoen van een serie in een keer af te kijken.