fbpx
Header Nieuws Bericht
Bas Disveld

Deze maand op bezoek bij Denise!

In de maand december zijn wij op bezoek geweest bij Denise! Zij is momenteel in opdracht bij de Rabobank in Zevenbergen. Ben jij benieuwd naar haar verhaal? Lees dan verder!

Wat zijn jouw werkzaamheden en wat is jouw achtergrond?

Mijn naam is Denise en ik ben 26 jaar oud.Ik ben momenteel in opdracht bij de Rabobank in Zevenbergen waar ik de functie als Adviseur Dagelijkse Bankzaken vervul. Ik ben het aanspreekpunt voor alle personen die vragen hebben met betrekking tot het blokkeren van een bankpas of rekening en het openen van een nieuwe rekening.

Ik heb de studie Hbo Bedrijfskunde Management, Economie & Recht afgerond op de Avans Hogeschool in Breda. Na mijn studie heb ik onder andere ervaring opgedaan bij Kubus Bewind voering en bij het UWV in Rotterdam.

Hoe ben jij bij B&P Professionals terecht gekomen?

Het jaar 2019 is een mooi jaar geweest voor mij, zowel privé als werk gerelateerd. Ik begon het jaar met een prachtige reis door Azië, waar ik super veel van genoten heb. Ik had nog geen idee wat mijn plannen waren toen ik terug was in Nederland. Ik ging mij verdiepen in de wereld van de bancaire sector. Ik had mijn CV beschikbaar gesteld en zodoende ben ik in contact gekomen met Bas Disveld. Er werd mij een mooie uitdaging voorgesteld binnen de bancaire sector. Een kans die ik met beide handen heb aangegrepen. Ik heb een gezellig team om me heen bij de Rabobank en daarnaast vervul ik mijn functie elke dag nog met plezier!

Wat is je ambitie met betrekking tot werk voor het jaar 2020?

De afgelopen periode heb ik meerdere ervaringen opgedaan met betrekking tot CDD, zoals cursussen en verschillende werkzaamheden.
Gedurende deze periode heb ik veel geleerd en ben ik erachter gekomen dat de functie als CDD analist mij zeer leuk lijkt, waarin ik hoop dat ik aankomend jaar deze stap kan maken. Ik heb een goede eerste stap kunnen maken als Adviseur Dagelijkse bankzaken, en dit zou mij een mooie vervolgstap lijken!

Wat is jouw nieuwjaarswens?

Mijn wens voor het aankomende jaar is dat mijn familie en kenissen een gezond & gelukkig 2020 mogen meemaken. Daarnaast hoop ik dat ik nieuwe mensen leer kennen en mijn netwerk kan gaan verbreden!

 

B&P in beeld