fbpx

Desney Jansen

Desney Jansen | B&P Professionals
Recruiter Banking
026 799 9099

Hoi! Ik ben Desney en ik ben Recruiter bij B&P Professionals. Ik heb de studie Bedrijfskunde Mer afgerond in 2016 op de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Na mijn studie ben ik mijn werkcarrière begonnen bij Ydo als Junior Organisatieadviseur als verlengstuk van mijn stage. Vervolgens heb ik mijn carrière voortgezet als HRM Payroll Consultant bij BVB Groep. Tijdens deze periode kwam ik erachter dat het sociale contact mij meer lag. Hierdoor ben ik mij gaan oriënteren en tijdens deze periode kwam ik in contact met Donny. Hij bood mij de functie van Recruiter aan en ik was meteen overtuigd. Voordat ik het wist had ik mijn contract getekend en had ik mijn eerste werkdag er alweer opzitten als Recruiter van B&P Professionals!

Als Recruiter ben ik verantwoordelijk voor het werven van nieuwe kandidaten voor diverse aanvragen die wij in ons portaal hebben. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor het matchen van kandidaten met de vacatures die wij hebben. Ik ben graag in contact met kandidaten en daarom haal ik bijvoorbeeld erg veel voldoening uit een leuk intakegesprek. Ik kom met jou in contact als jij op zoek bent naar een nieuwe uitdaging in jouw werkcarrière. Ik zal er alles aan doen om ervoor te zorgen dat jij jezelf verder kunt ontwikkelen en een mooie  nieuwe uitdaging aan kunt gaan in jouw  te gaan in jouw carrière!

Wie is Desney?

Ik ben een gevoelsmens, ik houd ervan om mensen verder te helpen op zoek naar hun ideale droombaan. Door de mens centraal te stellen, probeer ik hen altijd in hun behoefte te voorzien. Ook wil ik van toegevoegde waarde zijn voor de opdrachtgever om als ‘’verbinder’’ te dienen tussen kandidaat en opdrachtgever om zo de perfecte match te vinden en dit intact te houden. Dit zal ik met volle enthousiasme en overgave doen!

Wat doet Desney in zijn vrije tijd?

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om samen met vrienden, vriendin of familie leuke uitstapjes te maken. Gezellig onder elkaar zorgen voor quality time! Daarnaast is voetbal een echte uitlaatklep, deze sport beoefen ik ook met volle passie en enthousiasme. Ik heb onwijs veel zin in mijn nieuwe uitdaging en kijk er erg naar uit om met jullie in contact te komen en jullie verder te helpen. ’Samen komen we verder!’