fbpx

Dennis Seesing

Dennis Seesing | B&P Professionals
Directeur & Fieldmanager
026 799 9099

Hallo! Ik ben Dennis Seesing en sinds juni 2020 ben ik mede-eigenaar en werkzaam bij B&P Professionals. Voorheen was ik Algemeen Directeur van uitzendbureau Seesing Personeel in Lichtenvoorde.

Binnen B&P Professionals ben ik Fieldmanager, Accountmanager, en eindverantwoordelijk voor alle interne- en externe collega’s. Samen met Niek Bleumink zijn wij verantwoordelijk voor het bepalen van de visie en missie, de organisatiedoelen, de ondernemingsstrategieën en natuurlijk voor de resultaten.

Graag zet ik mijn kennis en ervaring in om B&P te ondersteunen in de organisatiefase.

Wie is Dennis?

Open, sociaal en betrokken zijn mijn kernwaarden. Ik werk graag in teamverband waarbij ik de nadruk leg op de kwaliteiten van mijn collega’s. De grootste voldoening haal ik uit teamprestaties! Alle directie-taken zijn voor mij interessant, uitdagend en veelzijdig. Strategisch kunnen wij B&P Professionals, d.m.v. een stabiel beleid, naar een hoger niveau tillen. Kwaliteit is veel belangrijker dan kwantiteit!

Wat doet Dennis in zijn vrije tijd?

Voetbal, skiën zijn mijn favoriete sporten. Met veel plezier besteed ik veel tijd aan mijn gezin. Misdaad en Politiek zijn onderwerpen waar ik mij graag in verdiep en veel over lees. Ook wil ik in vakanties zoveel mogelijk zien van Europa.