fbpx
Header Nieuws Bericht
Niek Bleumink

De eerste B&P CDD Kennissessie!

CDD (Customer Due Diligence), ook wel KYC (Know Your Customer) is een belangrijk onderdeel geworden binnen de bancaire sector. Daarom willen wij graag onze medewerkers op de hoogte houden van wat er binnen het CDD domein speelt. Ben jij nieuwsgierig naar de eerste B&P CDD Kennissessie? Lees dan verder!

CDD kennissessie

27 november 2019 was het dan zo ver, de eerste B&P CDD Kennissessie. Deze sessie is samen met 3Masters Opleidingen georganiseerd. Onder het genot van een klein buffet kwamen de deelnemers en onze trainer van de avond Rob Mutsaers binnen. Na een korte kennismaking werd er stilgestaan bij de verschillende aspecten die het CDD domein omvat. Na een gevulde avond vol interactie, informatie en bovendien gezelligheid werd er afgesloten met een hapje en een drankje. Wij willen graag 3Masters Opleidingen en Rob Mutsaers bedanken voor deze zeer geslaagde avond!
Wil jij meer te weten komen over wat CDD nu precies inhoudt of ben jij benieuwd naar de mogelijkheden die wij jou binnen dit domein kunnen bieden? Check wat onze professionals erover te zeggen hebben of ontdek welke opleidingsmogelijkheden wij bieden en kom langs!

Nieuws Bericht De eerste CDD kennissessie
B&P in beeld