Header Nieuws Bericht

De eerste B&P CDD Kennissessie!

CDD ( Customer Due Diligence ), ook wel KYC ( Know your Customer) is een belangrijk onderdeel geworden binnen de Bancaire Sector. Daarom willen wij graag onze medewerkers op de hoogte houden van wat er binnen het CDD domein speelt. Ben jij nieuwsgierig naar de eerste B&P CDD Kennissessie? Lees dan verder!

CDD kennissessie

27 november 2019 was het dan zo ver, de eerste B&P CDD Kennissessie. Deze sessie is samen met 3 Masters Opleidingen georganiseerd. Onder het genot van een klein buffet kwamen de deelnemers en onze trainer van de avond Rob Mutsaers binnen. Vervolgens werd er stil gestaan bij verschillende aspecten van wat er binnen het CDD domein speelt. Na een volle avond met erg veel interactie, veel informatie en veel gezelligheid werd de avond afgesloten met een hapje en een drankje. Wij willen graag 3 Masters Opleidingen en Rob Mutsaers bedanken voor wat ons betreft, een geslaagde avond!

Wil jij meer te weten komen over wat CDD nou precies inhoudt of ben jij benieuwd naar onze mogelijkheden binnen dit domein? Bekijk dan onze Traineeship Coompliance/CDD!

Nieuws Bericht De eerste CDD kennissessie
B&P in beeld