fbpx
Header Nieuws Bericht
Tijn Langenberg

De B&P Scorito EK-poule

De laatste wedstrijd is gespeeld. Italië als Europees kampioen, wie had dat gedacht (of gegokt)? Het was een spannend EK toernooi, waarbij verschillende landen toch andere prestaties hebben laten zien dan dat de meeste van ons hadden verwacht.

Er is gegokt, gespeculeerd en voorspeld. Oliw123 heeft lange tijd op nummer 1 gestaan. Gisteren heeft dan toch de doorslag gegeven. Onze enige echte Grote Generaal, recruiter, ook wel Desney Jansen genaamd heeft DE nummer 1 positie geclaimd. Hij heeft maar liefst 3.818 punten gehaald en is daarom de winnaar van de B&P Professionals EK poule. Desney, van harte gefeliciteerd! De tweede plaatst is voor Oliwia Kowalska, onze professional bij de Gemeente Eindhoven. Zij heeft 3.620 punten behaald. Super gedaan! De derde plek is bemachtigd door onze stagiair Dieuwertje Wittenaar! Met 3.568 heeft zij de laatste prijs binnen gesleept. De winnaars ontvangen een apart bericht met daarin een heerlijke dinerbon. Jullie kunnen gezellig uit eten op kosten van B&P. 

Fun fact: Wist je dat er van de 34 deelnemers aan deze poule 7 dames mee deden? Van deze 7 dames zijn er 2 in de top 3 beland. Dames, ik ben trots op jullie!

Vond je deze poule ook zo leuk? Je kunt op individuele basis ook mee doen aan andere poultjes via de Scorito app, zoals bijvoorbeeld tennis, formule 1, darten en wielrennen.

B&P in beeld