fbpx
Header Blog Bericht
Donny de Vos

De behoefte van de klant

De tijd gaat snel en soms haalt de tijd je zelfs in. Ik besefte me onlangs dat ik al bijna twintig jaar actief ben in de wereld van de detachering. In 2000 kwam ik via mijn opleiding Personeel & Organisatie in aanraking met het vak werving & selectie / detachering van professionals binnen de financiële dienstverlening. Deze tak van sport binnen de opleiding sprak mij destijds al heel erg aan en daarin wilde ik mij gaan specialiseren.

Wat heeft mij in het vak gebracht?

Tijdens mijn studie heb ik mezelf vaak afgevraagd: ben ik wel ambitieus genoeg? Mijn docenten vroegen regelmatig: “Als je een loopbaananker uitgooit, waar wil je dan staan over 10 jaar?”. Een vraag die ik nooit naar tevredenheid van mijn docenten heb kunnen beantwoorden. Enerzijds omdat ik wellicht nog niet zoveel ambities had op dat moment. Anderzijds omdat ik leef in het hier en nu en ik destijds niet wist wat de toekomst zou brengen en of dit beroep wel voor eeuwig zou bestaan. Wat ik wel wist, is dat ik de beste wilde zijn in dit vakgebied met als doel om te voorzien in de behoefte van de klant tegen de juiste voorwaarden, namelijk het detacheren van mensen met de juiste capaciteiten, kwaliteiten en deskundigheid.

Wat bijna twintig jaar geleden begon met uitgebreide diepte-interviews, analyses van persoonsprofielen, het doorspitten van papieren cv’s en bijbehorende mappen tot het opslaan van gegevens op de N- of G-schijf, heeft vandaag de dag steeds meer plaats gemaakt voor robotisering, recruitmentsoftware, online marketing en digitalisering. Is er dus veel veranderd in al die jaren binnen de detacheringsmarkt? Jazeker, heel erg veel. Maar het doel is wat mij betreft nog hetzelfde als toen: het voorzien in de behoefte van de klant! Kortom, als mijn docent van toen mij nu dezelfde vraag zou stellen als destijds, dan zou mijn antwoord wederom een onbevredigend antwoord zijn voor hem. En om nog even terug te komen op mijn ambities; ja ik ben ambitieus. Ik wil mezelf binnen dit vakgebied continu blijven verbeteren, mezelf ontwikkelen en nog steeds de beste zijn. En dat houdt me ambitieus!  

Maar ondanks alle nieuwe en technologische ontwikkelingen blijft detacheren wat mij betreft altijd mensenwerk. Je hebt te maken met verschillende opdrachtgevers, verschillende kandidaten, verschillende belangen en persoonlijke factoren. Het doel blijft hetzelfde, alleen de omstandigheden veranderen continu.  Dat maakt het leuk en uitdagend. Bij B&P Professionals zijn mijn collega’s en ik iedere dag hard aan het werk om zo goed mogelijk invulling te geven aan de behoefte van de klant. Aandacht voor onze klanten is daarbij van groot belang. Maar aandacht voor onze eigen collega’s minstens zo belangrijk. Zij zijn het die namens B&P bij onze opdrachtgevers aan de slag zijn en helpen om te voorzien in de behoefte van de klant. Inmiddels zijn er bijna 70 collega’s werkzaam bij ons en ik ben erg trots op wat we al met elkaar hebben bereikt voor onze opdrachtgevers. Met elkaar en met aandacht voor elkaar. Zo doen we dat bij B&P Professionals. Want in één ding geloven we heilig: samen komen we verder!

Donny de Vos
Directeur B&P Professionals


 

B&P in beeld