Header Pand Voorkant

Daniel Kortland

Profielfoto Daniel
Online Marketeer
026 799 9099

Hoi! Ik ben Daniel Kortland en sinds januari 2019 ben ik Junior Marketeer bij B&P Professionals. Momenteel studeer ik nog aan de Hogeschool in Arnhem waar ik de opleiding Associate Degree Commerciële Economie volg. Hiervoor heb ik mijn diploma Junior Accountmanager niveau 4 behaald. Als Junior Marketeer bij B&P focus ik mij op het uitzetten van onze aanvragen op onze website en verschillende jobboards, het bijhouden van onze database, het opmaken en het versturen van de nieuwsbrief en het beheren van de social media van B&P. Daarnaast kom ik regelmatig over de vloer bij onze medewerkers om ze te verassen met een kleine surprise! Dus wie weet kom ik binnenkort een keer bij jou op bezoek!

Wie is Daniel?

Ik zou mijzelf als een rustige, maar toch zeker een gezellige kerel omschrijven die niet vies is van hard werken. Daarnaast hecht ik veel waarde aan respect en eerlijkheid en daarom kan ik dat uiteraard erg waarderen. Ik wil graag een ander helpen en daadwerkelijk echt iets voor iemand kunnen betekenen. Dat zijn aspecten waar ik voldoening uit haal.

Wat doet Daniel in zijn vrije tijd?

Mijn passie is altijd voetbal geweest en ben ook tot op een zekere leeftijd actief geweest op het veld.  Ik kan ook erg genieten van het kijken naar een mooie pot voetbal op tv en anders wedstrijden van vrienden te bezoeken. Daarnaast houd ik van veel gezelligheid en ben ik graag omringd door familie en vrienden.

Daarnaast lijkt het mij geweldig om een keer een wereldreis te maken. Het lijkt mij geweldig om verschillende culturen te mogen ervaren en hierover informatie te mogen vergaren. Een van de plekken die ik nog heel graag wil bezoeken is Bali. Als jij nog leuke vakantietips hebt, dan hoor ik die graag van je!