Arnhem
32 uur per week
2700-3800
Verzekeren

Consultant Banking & Insurance

Ben jij werkzaam in de arbeidsbemiddeling als intercedent en toe aan de volgende stap? Wil jij werken bij een hoogwaardige detacheerder en ben je op zoek naar een 360 graden rol? Stop! Dan is dit jouw baan.

Interessante baan?
Solliciteer nu

Organisatie

B&P Professionals is een vooruitstrevende recruitment organisatie met een innovatieve familiecultuur waar samenwerken, resultaten behalen en lol maken voorop staat. Wij wisselen searchen, intakes en klantbezoeken af met een potje darten, een gezamenlijke lunch of een praatje pot over voetbal of politiek:).

De huidige focus ligt op de bemiddeling van professionals binnen de financiële dienstverlening bij grote banken, verzekeraars, intermediairs en overheidsinstellingen.

De organisatie bestaat sinds 2013 en heeft zich met 55-60 gedetacheerde professionals ontwikkeld tot een middelgrote speler in de markt. De ambitie voor de komende 3 jaar is om verder te groeien en verbreden. Daar kan jij een belangrijke bijdrage aan leveren!

B&P Professionals bestaat uit een team van bevlogen medewerkers met uitgebreide kennis van detachering in diverse sectoren. Vanuit onze thuisbasis in Arnhem werken we voor en met opdrachtgevers en professionals uit het hele land. “Samen komen we verder” is onze slogan en daar geloven we echt in!

Functie

Jij gaat als 4e consultant/recruiter van B&P Professionals bijdragen aan de verdere groei van de organisatie. Een pittige uitdaging, maar wel één die jou een enorme energie boost geeft! In deze rol kan jij jouw passie en drive voor arbeidsbemiddeling optimaal benutten. Om dit te realiseren werk je samen met drie collega consultants/recruiters en een recruitment support medewerker.

In de rol van consultant/recruiter ben je zelfstandig verantwoordelijk voor het gehele recruitmentproces. Kortom, je hebt een 360 graden rol. Jouw functie is niet vast omkaderd, maar biedt ruimte voor eigen invulling. Met jouw ervaring weet je hoe het spel van arbeidsbemiddeling gespeeld moet worden en daarin word je grotendeels vrij gelaten. Jouw drive en passie voor dit vak vormen de basis om succesvol te zijn!

Functie eisen

  • Je beschikt over een afgeronde hbo-opleiding;
  • Minimaal 3 jaar ervaring opgedaan binnen de wereld van arbeidsbemiddeling als bijvoorbeeld intercedent;
  • Jij neemt bij voorkeur een relevant netwerk mee aan klanten en kandidaten, zodat je een vliegende start kunt maken;
  • Belangrijk is dat jij weet wat er van je gevraagd wordt en je kunt omgaan met de vrijheid en zelfstandigheid;
  • Recruitment is een vak! Jij weet hoe je de behoefte van klant en kandidaat bij elkaar kunt brengen door gebruik te maken van je creativiteit, geduld, doorzettingsvermogen en lef.
Aanbod
  • B&P Professionals biedt je een prettig werkklimaat en alle faciliteiten om succesvol te zijn. Denk aan een goed CRM systeem (Carerix), beschikking over een uitgebreid LinkedIn account en andere marketinginstrumenten. Het kantoor voelt als thuis en biedt de nodige faciliteit zoals heerlijke koffie, een lekkere lunch en in hoogte verstelbare bureaus. Waardoor je graag naar kantoor gaat!
  • Je ontvangt een goed salaris (€2700-€3800 obv 40 uur). Daarnaast valt er een bonus (1-2 maandsalarissen) te verdienen die afhangt van het behaalde bedrijfsrendement. Samenwerken staat dus voorop! Ook een laptop en smartphone behoren tot je standaard uitrusting.
  • Lichaam en geest moeten volgens optimaal in balans blijven. Wij bieden je daarom een grote mate van flexibiliteit bij het uitoefenen van je functie. We willen dat je iedere dag met plezier en energie naar je werk komt. Naast hard werken, wordt er gezamenlijk geluncht, worden er veel bedrijfsactiviteiten georganiseerd en geregeld op vrijdag een borrel gedronken. Daarnaast houdt lachen ons gezond.
B&P in beeld
Sollicitatieformulier
Voornaam is een verplicht veld.
Achternaam is een verplicht veld.
E-mailadres is een verplicht veld.
Deel deze vacature
Whatsapp