fbpx
Header Nieuws Bericht
Tijn Langenberg

Constructie met B&P bevalt heel goed

Sinds juli werkt ze bij de Rabobank, meteen voelde ze zich er meer dan thuis. Harriët Koster uit Oosterbeek kwam via B & P in contact met de voormalige Boerenleenbank en heeft daar allerminst spijt van. ,,De diversiteit in mijn functie bevalt me zó goed!”

Koster, geboren in Lochem (in de Achterhoek), kwam via Donny de Vos van B&P Professionals in contact over de functie Corporate Recruiter Banking & Staff bij de Rabobank. ,,Dat ging via LinkedIn en het contact was meteen heel soepel. ‘Heb je interesse in deze functie?’, werd er gevraagd. Nou, met die vraag ging ik aan de slag. Ik had namelijk in april ontslag genomen bij PGGM, de pensioenuitvoerder. Daar beviel het me na drie jaar niet meer, ik was gewoon toe aan wat nieuws. Uiteindelijk heb ik dus de knoop doorgehakt en sinds eind juli werk ik bij Rabo.” 

Wat bevalt haar met name in haar rol als Corporate Recruiter Banking & Staff? ,,De focus in mijn functie ligt op de bedrijven en dat is heel divers, bij de verschillende ‘tribes’ waarin we werken. Ik heb te maken met risk, compliance en costumer succes, noem maar op. Ik heb veel te maken met financieringsspecialisatie en dat gaat op zich heel prima, vanuit huis helaas nog altijd, door corona. Ik mag zelfs mensen aannemen vanuit huis, ja, heel apart.” Of dat haar bevalt? ,,Nou, dat niet helemaal, maar alles went natuurlijk. In totaal heb ik één uitje gehad met de collega’s en dat was super gezellig. Laten we hopen dat dit in de toekomst nog meer mogelijk wordt.” 

De maanden ‘in between jobs’ beviel haar op zich ook wel. ,,Zoals gezegd was ik in april gestopt bij PGGM. Ik ging bewust nadenken over wat ik wilde met mijn werk én had zin in nieuwe kansen. Was toe aan wat verfrissing. Ik kreeg natuurlijk geen WW en was verguld met het feit dat dit überhaupt financieel mogelijk was voor mij. En ja, daar heeft corona natuurlijk ook weer mee te maken. Zoveel geld konden we in die tijd niet uitgeven aan bijvoorbeeld etentjes en bezoekjes aan musea of theaters.” Is Koster (35) zo’n cultuurliefhebber? ,,Nou nee, zo hoef je me niet neer te zetten hoor, ik ga gewoon af en toe naar dat soort gelegenheden toe. En verder houd ik heel veel van wintersport, maar dat kon dit seizoen natuurlijk ook niet. Nee, voor mij was het vooral zaak veel vrienden te bezoeken, in mijn voormalige woonplaats Amsterdam. Verder houd ik me lekker bezig met sporten zoals fitness en hardlopen. Nieuwe dingen ontdekken, daar ben ik ook wel van. Onlangs hebben we bijvoorbeeld zo’n luxe barbecue gekocht, zo’n Black Bastard. Heerlijk om daarmee te experimenteren. En verder vind ik het lekker om met hond Bobby te wandelen. Afwisseling in het leven, ja, daar draait het wel een beetje om.” Terug naar het zakelijke verhaal. Hoe bevalt de samenwerking met B&P als feitelijke werkgever? ,,Heel goed, ook al heb ik nooit in zo’n constructie gewerkt. De terugkoppeling is makkelijk en de contacten zijn echt prettig en warm. Verder voel ik me bij Rabobank ‘one of the guys’ en dat geeft een goed gevoel. Nee, ik heb niks te klagen. Lekker zo doorgaan dus!”

B&P in beeld