CDD & Compliance

CDD & Compliance

Een belangrijk thema die de laatste tijd veelvuldig in het nieuws is, is CDD (Customer Due Dilligence) wat simpelweg inhoud “herken je klant”. Een onderwerp die de afgelopen jaren steeds belangrijker is geworden en in de toekomst ook heel belangrijk blijft. Want jij wil toch ook graag weten wie je klant is, wat haar diensten nou echt zijn en of deze klant wel betrouwbaar is? Binnen CDD en Compliance houd jij je dus bezig met het onderzoeken van de klant op diverse gebieden aan de hand van de wet- en regelgeving.

Bekijk hier de openstaande vacatures!
CDD Compliance header
CDD & Compliance

Professionals

CDD & Compliance

Vacatures

Heb je interesse om aan de slag te gaan in een functie binnen Zakelijke & Hypothecaire Financieringen? Bekijk dan de vacatures via B&P Professionals in het vakgebied Zakelijke & Hypothecaire Financieringen of neem contact op met ons via info@bp-professionals.nl of bel ons op 0267999099

CDD & Compliance

Opdrachtgevers

Via B&P Professionals kun je aan de slag bij een aantal mooie opdrachtgevers in de financiële dienstverlening, zakelijke dienstverlening en publieke sector.

Onze opdrachtgevers

Logo Rabobank Zakelijke Landingspagina
Logo ABN AMRO Landingspagina's
Logo Van Landschot CDD Landingspagina
Bekijk alle opdrachtgevers
CDD Compliance header 2
CDD & Compliance

Young Professionals

Traineeship: de snelste weg naar ontwikkeling en groei

Ontdek meer over onze traineeships!
Wat zoek jij?

Functies CDD & Compliance

Binnen het vakgebied CDD & Compliance vallen verschillende soorten functies en gradaties, van eenvoudige onderzoeken en/of acceptatie van klanten tot zeer complexe CDD-vraagstukken. Voorbeelden van functies binnen dit vakgebied zijn:

  • CDD Analist
  • Analist Anti Money Laundering
  • Medewerker Fraude en Vorderingen
  • Compliance Officer
  • KYC Analist
  • Assistent Accountmanager CDD

Persoonlijke match

Als jij bij ons komt werken, leren we je eerst goed kennen. Bij ons is de persoon namelijk het belangrijkst. Wij kijken naar je opleiding en ervaring, maar vooral naar jouw karakter en jouw wensen voor de toekomst. Want als jij op de juiste plek zit, heb je plezier in je werk en werk je beter.  Zo simpel zien wij het en dus doen wij er alles aan om jou met zoveel mogelijk plezier te laten werken.


Detacheringsbureau in Arnhem

Als gedetacheerde ben je in dienst bij B&P Professionals in Arnhem en word je ingezet bij één van onze opdrachtgevers. Samen met één van onze recruiters, bespreken we jouw wensen en ambities en maken we een gezamelijk plan voor de toekomst. Benieuwd? Neem even contact met ons op, we vertellen je graag meer. 

Hoe vind je een baan via B&P Professionals?

Eerst bepalen we samen hoe je voor ons wilt werken. Wil je direct aan de slag in een leuke baan, zoek je een passende vacature of wil je eerst een traineeship? Als je werkt op basis van detachering, dan ben je op contractbasis in dienst bij ons. Wij stellen eerst jouw profiel op, gebaseerd op je ervaring, kennis en kunde, en zoeken dan naar passende opdrachten. Als wij een passende opdracht hebben gevonden, delen we jouw profiel met de opdrachtgever en plannen we een gesprek. Wil de opdrachtgever met jou in zee? Dan ga je op korte termijn aan de slag. Daarbij is en blijft B&P Professionals jouw werkgever. Wij betalen je salaris, tijdens je werk natuurlijk, maar ook bij ziekte, vakantie en als je geen project hebt. Ook kun je altijd bij ons terecht met al je vragen of onverhoopte problemen. 

Coaching en begeleiding

Wij zorgen dat jij op volle sterkte bent en blijft. Daarom voeren we regelmatig coaching gesprekken en stellen we samen een Persoonlijk-Ontwikkel-Plan (POP) op. Binnen detachering is de combinatie van werkervaring en certificeringen belangrijk. Je blijft dus continu bijleren om je kennis op peil te houden en certificeringen te behalen.