fbpx
Header Blog Bericht
Donny de Vos

B&P viert 1e lustrum!

December is een echte feestmaand en in 2019 zeker voor B&P Professionals. Niet alleen vanwege de feestelijke kerstdagen of omdat we knallend het jaar afsluiten, maar ook omdat we als B&P Professionals ons eerste lustrum vieren. 5 jaar geleden zag B&P Professionals het levenslicht en als we kijken waar we nu staan en wat we de afgelopen jaren hebben bereikt, dan zijn we daar maar wat trots op.

 

De afgelopen 5 jaar van B&P

In 2014 begonnen we op een klein kantoortje van 12 m2, met twee bureaus, één gedetacheerde medewerker, tweedehands verkregen meubilair, oude computers en een kamerplant die maar weinig water nodig had. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een professionele, vooruitstrevende organisatie bestaande uit een gedreven en enthousiast team en 70 gedetacheerde professionals.

Terugkijkend op de afgelopen 5 jaar kan ik concluderen dat ondernemen topsport blijft. Elke dag ben je druk bezig om te presteren, niet te verslappen, vooruit te kijken en jezelf, je team en de organisatie verder te ontwikkelen. Van nog niets iets maken. En zodra het iets is geworden wil je het graag zo houden of verder uitbouwen, met alle risico’s, gevaren, veranderingen en invloeden die daar bij komen kijken. Dat is leerzaam en uitdagend, maar ook wel eens ontzettend lastig en moeilijk. Je kop stoten, vallen en weer opstaan, teleurstellingen verwerken; het hoort er allemaal bij. Zolang je maar kansen blijft zien, niet opgeeft en blijft genieten van de successen en de mooie mensen met wie je samenwerkt, komt het helemaal goed. Houd je focus en je doel voor ogen, dat is wat ik persoonlijk deed en ook zal blijven doen.

Tevreden relaties en medewerkers, dat is wat je graag wilt zien en dat is waar je het voor doet. Team B&P Professionals staat daarom volgend jaar weer voor je klaar. Voor opdrachtgevers en voor gedetacheerden. Op naar het volgende lustrum, op naar het volgende succes samen. Want samen komen we verder!

B&P in beeld