fbpx
Header Nieuws Bericht

B&P tegenwoordig ook in Hoogeveen

Voor één van onze opdrachtgevers gaan 2 enthousiaste medewerkers aan de slag met datakwaliteit om de klantdossiers van deze klant te optimaliseren. Eén van deze medewerkers is Brucht! Wil jij meer te weten komen over Brucht? Lees dan hieronder verder!

Hallo allemaal!

Brucht hier, één van de nieuwe collega’s. Geboren en getogen in Sneek, maar inmiddels geïntegreerd in Groningen. Ik zal een van de jongste collega’s zijn als 21-jarige, waardoor ik nog in de bloei van mijn leven zit. Ik heb zelf International Business gestudeerd in Groningen, en ben toen 6 maanden bij RKS Bedrijven blijven hangen in het noorden.

Als ik niet werk luister ik graag naar podcasts of muziek. Eten is ook een hobby. Hiernaast voel ik me af en toe oud van geest, waardoor ik graag wandel. Naast het wandelen ben ik matig sportief. Af en toe ben ik ook te vinden bij mijn vriendin.

Omdat ik na 6 maanden het RKS wel enigszins gezien had, ben ik op zoek gegaan naar iets nieuws. Via B&P word ik als eerst gedetacheerd als financieringsspecialist, waarbij ik het eerste project met aanstaande collega Rianne en veteraan Niek v/d Woude doorbreng. Wij zullen datakwaliteit voor de Rabo gaan waarborgen binnen het Deel-Datum-Nummer project, waarbij we ervoor zorgen dat de financieringsinformatie voor alle aangegeven zakelijke klanten up-to-date is. We gaan dit met zijn drieën doen vanuit een externe kantoorruimte in Hoogeveen.

Ik heb al een aantal collega’s mogen ontmoeten in Arnhem. De eerste indruk was voor mij top! Ik heb zin om de komende maanden de mouwen op te stropen voor B&P.

Ik kijk er naar uit om de rest van de collega’s ook te ontmoeten!

Met vriendelijke groeten,

Brucht

Medewerker B&P Brucht
B&P in beeld