fbpx
Leusden
40 uur per week
2500-4250
Verzekeren

Binnendienstadviseur pensioenen

Pensioen is helemaal jouw vak! Maak de overstap naar de snelst groeiende intermediair van Nederland en groei mee!

Interessante baan?
Solliciteer nu

Organisatie

Dé partner op het gebied van financiële dienstverlening en risicomanagement. Een innovatieve, resultaatgerichte en dynamische verzekeringsintermediair die de ambitie heeft om een toppositie in de verzekeringsmarkt te bemachtigen. Inmiddels werken er ruim 750 professionals bij deze organisatie verspreid over heel Nederland. Als gevolmachtigd agent zijn ze dé partner voor elk assurantiekantoor.

Functie

Je adviseert en geeft informatie over de uitvoering van de pensioenregeling aan bestaande en nieuwe klanten. Je verzorgt het beheer van de contracten van A tot Z. Je bereid de door de buitendienstadviseur(s) af te leggen bezoeken voor en verwerkt de bezoekverslagen. Door je klantgerichte instelling zorg je dat het contact met de klanten goed verloopt. Je zorgt ervoor dat alle gegevens en gemaakte afspraken worden vastgesteld en pakt de vervolgacties hieruit op. Je houdt je bezig met het verwerken van nieuwe aanvragen, polissen en mutaties inclusief de daarbij behorende financiële verwerking. Tot slot denk je mee om service en diensten verder uit te breiden en/of te verbeteren.

Je werkt in een klein team waarbij ruimte is voor initiatieven en verbeteringen. Samen behaal je de afdelingsdoelen. De sfeer binnen het team is informeel en sociaal.

Functie eisen

Pensioen is helemaal jouw vak! Je hebt een afgeronde hbo diploma en ben je in het bezit van Wft basis, Wft vermogen en Wft Pensioen. Bij voorkeur beschik je ook over Wft inkomen of bent bereid te halen. Je wil je blijven ontwikkelingen op het gebied van vakinhoudelijke kennis om in de toekomst verder te kunnen groeien.

Daarnaast heb je een klantgerichte instelling. Dit houdt in dat je goed kan luisteren en klantsignalen ontvangt. Ook zie je commerciële kansen en laat je deze niet liggen. Je bent altijd op zoek naar verbetering; zowel van de afdeling als van jezelf.

Je herkent jezelf in onze kernwaarden: persoonlijk, ondernemend, betrouwbaar en deskundig.

Aanbod

Een uitdagende baan voor 32-40 uur per week, met veel verantwoordelijkheid in een groeiende en mensgerichte organisatie;

  • Een marktconform salaris, afhankelijk van ervaring (max €2500-4250 bruto per maand obv 40 uur)
  • Pensioenregeling;
  • 26 vakantiedagen en tijd om deze ook daadwerkelijk op te nemen. Mogelijkheid om vakantiedagen bij te kopen.
  • 8% vakantiegeld
  • Personeelskorting bij het afsluiten van je eigen verzekeringen;
  • Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën;
  • Een goede werksfeer, welke wordt omgeschreven als: transparant, informeel, hard werken maar humor én gezellig op z’n tijd;
  • Actieve en gezellige personeelsfeesten;
  • Uitstekende thuiswerkfaciliteiten en mogelijkheden om op meerdere locaties in het Nederland te werken
B&P in beeld
Sollicitatieformulier
Voornaam is een verplicht veld.
Achternaam is een verplicht veld.
E-mailadres is een verplicht veld.
Deel deze vacature
Whatsapp