fbpx
Header Nieuws Bericht

Bas Disveld’s tijd als recruiter bij B&P Professionals: een reflectie op succes en teamgeest!

10 oktober 2023

Helaas ook bij B&P Professionals moeten we soms afscheid nemen van een gewaardeerde collega. Bas heeft ruim 6 jaar met plezier als recruiter bij B&P Professionals gewerkt. Echter, doordat zijn eigen buitenschoolse opvangbedrijf steeds verder groeit, heeft hij besloten om zich daar volledig op te gaan richten.

Laten we even terugblikken op jouw start bij B&P Professionals. Hoe kwam je hier terecht?
"Via Indeed ben ik begonnen als junior recruiter. Met een achtergrond in de sport was ik op zoek naar een fulltime uitdaging. Ik had aanvankelijk twee parttime banen, maar ik voelde dat ik meer rust en focus wilde. B&P zocht een junior die ze de kneepjes van het vak konden leren, iemand zonder ervaring maar de instelling had om te leren en bovenal goed in het team zou passen. Er was een klik met de eigenaren en ook het werk leek me interessant, zodoende koos ik voor B&P."

En wat maakte dat je hier bleef?
"Iedere keer ging ik met plezier naar mijn werk. Zag het meer als ontspanning, gek genoeg. We hebben leuke teamuitjes buiten het werk. De goede sfeer zorgt ervoor dat je beter kunt werken. We nemen de tijd voor elkaar. We zijn niet alleen collega's. We kennen elkaars persoonlijke situatie en zijn er voor elkaar. Dat zorgt voor een prettige werkomgeving. Bovendien heb ik ontzettend veel geleerd bij B&P. Niet alleen over recruitment en detachering, maar ook over hoe je een eigen onderneming opzet en een prettige werkgever bent voor je medewerkers. Veel pas ik nu ook toe in mijn buitenschoolse opvang (BSO). Lang was het goed te combineren, maar in de loop der jaren begon de BSO steeds meer tijd in beslag te nemen. Dan moet je een keuze maken. Hoe moeilijk het ook is.”

Hoe zou je B&P Professionals omschrijven?
"Een ontzettend fijne werkgever die meedenkt. Zelfs met minder uren word je nog steeds gezien als een volwaardige collega. Er is altijd een goede balans tussen werk en privé. Als er iets is, denken ze altijd met je mee. Je kunt jezelf zijn. Je bent niet alleen de hele week met werk bezig; je kent elkaar en bent geïnteresseerd in elkaar als collega's."

Aan wie zou je B&P Professionals als werkgever aanraden? Wat voor type persoon past bij B&P Professionals? "Mensen die sociaal zijn, leergierig, en van een lach houden. Een gezonde balans tussen plezier en hard werken is belangrijk. We hebben hier redelijk wat sportieve mensen die van sport houden en openstaan om nieuwe dingen te leren. Welwillendheid en doorzettingsvermogen zijn ook essentieel. Tijdens het searchen krijg je vaak nee te horen, soms een ja. Dat hoort erbij. Daar moet je wel tegen kunnen." –  Bas Disveld

B&P Professionals bedankt Bas voor zijn inzet en gezelligheid. We gaan hem enorm missen, maar wensen hem al het geluk en succes! We zouden B&P Professionals niet zijn, als we niet op gepaste en sportieve wijze afscheid van hem zouden nemen. Met het hele interne team deden we een boks-clinic en sloten de dag af met heerlijk diner in het centrum van Arnhem.

Lijkt het jou wat om recruiter te worden bij B&P Professionals? Wij zijn doorlopend op zoek naar recruiters. Bekijk de vacature hier.

 

B&P in beeld