fbpx

Bas Disveld

Profielfoto Bas
Recruiter Banking & Public
026 799 9099

Mijn naam is Bas Disveld en ik ben Recruiter bij B&P Professionals. Ik heb de studie Sportkunde afgerond. Sport is altijd een passie van mij geweest en dat zal ook altijd een onderdeel van mij zijn. Ik ben een jaar trainer geweest bij NEC 017. In 2017 ben ik bij B&P Professionals ingestapt als Recruiter en dit doe ik nog steeds met veel plezier!

Ik ben enerzijds bezig om kandidaten te zoeken voor mooie vacatures die wij in ons portal hebben. Anderzijds match ik goede kandidaten die wij in ons portal hebbenaan beschikbare vacatures. Mocht het zo zijn dat jij op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, dan kom ik graag met jou in contact! Mocht ik een leuke aanvraag voor jou hebben, dan nodig ik jou uit voor een goed gesprek bij ons op kantoor of op locatie. In dit gesprek kijk ik graag naar wat jouw ambities en interesses zijn en wat B&P Professionals kan betekenen voor jou. Uiteraard zullen we ook dieper op de vacature ingaan. Mochten wij beiden een goed gevoel hebben bij het gesprek, dan zal ik jou verder meenemen in het proces en zal ik er alles aandoen om ervoor te zorgen dat jij een volgende stap in jouw carrière kan zetten.

Wie is Bas?

Ik ben een rustig persoon en ik luister graag naar wat een ander te zeggen heeft. Ik wil echt iets voor jou kunnen betekenen! Mijn passie is dan ook om jou verder te kunnen helpen. Ons motto ’Samen Komen We Verder’ probeer ik ook daadwerkelijk te realiseren. Dit is waar ik mijn voldoening uit haal. Ik werk graag met mijn collega’s zodat wij samen de doelstellingen kunnen behalen.

Wat doet Bas in zijn vrije tijd?

Voorheen ben ik voetbaltrainer geweest bij NEC 017, maar hiermee ben ik gestopt zodat ik een andere uitdaging kon aangaan. Ik ben in augustus 2019 de SportBSO Bemmel begonnen. Het is mijn passie om kinderen en jongeren actief te laten zijn door middel van sport. Dit doe ik naast mijn baan bij B&P. Ook ben ik zelf nog actief op het voetbalveld, want voetbal zal altijd een passie voor mij blijven.